Η Μήλος νούμερο ένα νησί της Ευρώπης

Από την/τον Νίκος Μουρατίδης | 14 Ιουλίου 2019

kleftiko-Αντιγραφή-1

To μεγάλο ταξιδιωτικό περιοδικό Travel & Leisure, δημοσίευσε τις φετινές λίστες του με τα καλύτερα νησιά του 2019 (Worlds Best Awards), βάσει ψηφοφορίας των αναγνωστών του. Λες και λύθηκε κάποια κατάρα ή έσπασε κάποιο κακό σπυρί, και τα τελευταία χρόνια οι πάντες ασχολούνται με την Ελλάδα και τα Ελληνικά νησιά. Αλληλούια!

Σύμφωνα με τους αναγνώστες του Travel & Leisure, λοιπόν, η Μήλος είναι το «καλύτερο νησί στην Ευρώπη» για το 2019. Το κυκλαδίτικο νησί κατάφερε να συγκεντρώσει 90.50 βαθμούς (με άριστα το 100) από τους αναγνώστες οι οποίοι ψήφισαν λαμβάνοντας υπόψη τους τις δραστηριότητες, τα αξιοθέατα, τη φυσική ομορφιά, τις παραλίες, το φαγητό και τη φιλοξενία των κατοίκων. Στη 2η θέση της λίστας βρίσκεται η Κρήτη, στην 4η θέση η Πάρος και στην 5η θέση η Σαντορίνη. Η λίστα συμπληρώνεται από νησιά της Ιταλίας, της Πορτογαλίας και της Κροατίας.

Και θυμήθηκα που το 2017, για τις ομορφιές της Μήλου, είχε γράψει και το Forbes, σε ένα άρθρο – πρόταση για τα καλύτερα μέρη να επισκεφτεί κανείς το καλοκαίρι του 2017. Το Forbes είχε επιλέξει τους έξι καλύτερους προορισμούς παγκοσμίως και στη λίστα υπήρχε….

Η συνέχεια εδώ – με φωτογραφίες που θα τα χάσετε…  https://bit.ly/2Ju5SO7

Νίκος Μουρατίδης

Νίκος Μουρατίδης

Ο Νίκος Μουρατίδης γεννήθηκε στην Νίκαια του Πειραιά. Σπούδασε κινηματογράφο στη σχολή Σταυράκου, αλλά ασχολήθηκε με τη μουσική, είτε εργαζόμενος σε εταιρίες δίσκων, είτε στο ραδιόφωνο είτε δημοσιογραφικά. Έχει γράψει διάφορα σενάρια για τηλεοπτικές εκπομπές, όπως το Μάνα είναι μόνο μία, το Αθήνα –Θεσσαλονίκη και το Παππούδες εν δράσει [βραβείο καλύτερου σεναρίου 2001] κ.α. Έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτικά μουσικά talent show και έχει εκδώσει 6 βιβλία. Τον τελευταίο χρόνο τον διαβάζουμε στο www.nikosonline.gr Για περισσότερα στο: www.nikosmouratidis.gr

ΕΝΑ ΣΧΟΛΙ0

  1. betty

    2019/07/14 στις 14:39

    Πρέπει να το επισκεφτώ αυτό το νησί!

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *