Η μαγική κακαβιά της Αργυρώς

Από την/τον Christina Politi | 24 Ιανουαρίου 2020

IMG_2542Στην Αθήνα έχουμε πολλά εστιατόρια. Ξεπετάγονται με κέφι και ελπίδες και όσο αντέξουν άντεξαν. Αρκετά από αυτά έχουν και καλό φαγητό. Επίσης έχουμε πολλούς και πολλές σεφ. Που είτε γεννήθηκαν με αυτό το όνειρο είτε στην πορεία της ζωής, επειδή δεν πέτυχαν σε όσα καταπιάστηκαν αποφάσισαν να ασχοληθούν με την κουζίνα.
Αν σας ρωτήσει όμως ένας φίλος σας ξένος, που να πάει να φάει στην Αθήνα, καλό ελληνικό φαγητό τι θα του απαντήσετε;
Εγώ πάντως θα τον στείλω στην Αργυρώ, στου Παπαδάκη, στη οδό Φωκυλίδου στο Κολωνάκι. Ένα στρατηγικό σημείο από τα χρόνια της Μαρίτσας που απογειώθηκε από τα χέρια και την κουζίνα της πραγματικά υπέροχης Αργυρώς ή Αργυρούς- για τους μεγαλύτερους- Μπαρμπαρίγου.
Με το ίδιο κέφι είναι πάντα η ίδια στην κουζίνα. Ο σύζυγος της Μανώλης επιβλέπει και τώρα πια στη δουλειά για τα καλά μπήκε και η κόρη τους.It’s a family affair για την Αργυρώ που παράλληλα είναι και μία πολύ πιστή φίλη και συνεργάτιδα.
IMG_2521

IMG_2522
Προχθές φάγαμε και πάλι συγκλονιστικά, τα ψάρια ήταν πανδαισία και τα φρέσκα λαχανικά, σαλάτες τα πάντα όλα. Θα ήθελα να σας αναμεταδώσω αυτή τη μαγική κακαβιά που είναι το αγαπημένο μου φαγητό όλες τις εποχές.
Πατείστε εδώ και ξεκινείστε προετοιμασία για το απόλυτο Κυριακάτικο lunch!

Christina Politi

Christina Politi

Η Χριστίνα είναι δημοσιογράφος (υπήρξε και punKοσμικογράφος) έκανε περάσματα από την τηλεόραση, πολλές συνεντεύξεις, σχόλια, αμπελοφιλοσόφησε, έζησε ωραίες εποχές, ταξίδεψε πολύ, άκουσε πολλή μουσική, είδε θέατρο και κυρίως κινηματογράφο μανιωδώς, συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια, έστησε το Cosmopoliti (παρατσούκλι από το γραφείο), έβαλε νερό στο κρασί της, το φιλοσόφησε και παραμένει αισιόδοξη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σκυλιών ράτσας pug.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *