Η Μαρίνα Σάττι στο Trans Musicales

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 12 Δεκεμβρίου 2019

PHOTO-2019-12-10-12-17-40(1)

 

Η Μαρίνα Σάττι συνεχίζει τις live εμφανίσεις της στο εξωτερικό, με πρόσφατη μια σημαντική στιγμή στη Rennes της Γαλλίας, στο festival Trans Musicales. Την Πέμπτη 5/12/2019 η Μαρίνα Σάττι πλαισιωμένη από το φωνητικό σύνολο fonés και εξαίσιους solist μουσικούς ξεσήκωσε πλήθος κόσμου στη Rennes της Γαλλίας, στο festival Trans Musicales!

PHOTO-2019-12-10-12-17-40(3)

Η πολυσχιδής καλλιτέχνης κατάφερε να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον κοινού και διοργανωτών ενός από τα πιο σημαντικά φεστιβάλ μουσικής καθώς από την ίδια σκηνή έχουν αναδειχθεί παγκόσμια ονόματα όπως αυτά των Björk, London Grammar, Daft Punk, Nirvana, Ben Harper, Fugees, Lenny Kravitz και πολλών άλλων καλλιτεχνών που ξεκίνησαν τη μεγάλη τους πορεία εκεί.

marina-satti_nicolas-joubard-6008

Ήχοι παραδοσιακοί και του σήμερα, συνδυασμένοι με τη μαγική μαεστρία και τη φωνή τη Μαρίνας Σάττι γέμισαν την αρένα του Trans Musicales και κατέπληξαν το κοινό που τραγουδούσε ακόμα και στα ελληνικά!

Transmusicales 2019-06-12- Jean-AdrienMorandeau_47

Την ίδια μέρα το παγκοσμίου φήμης KEXP Radio με έδρα το Seattle μαγνητοσκόπησε τη Μαρίνα Σάττι αποκλειστικά για τις εκπομπές του.

https://www.facebook.com/kexp.fm/posts/10157844205453112

Transmusicales 2019-06-12- Jean-AdrienMorandeau_62

Η Μαρίνα Σάττι το περασμένο μήνα ήταν καλεσμένη και εμφανίστηκε ζωντανά και στο World Music ExpoWomex” που φέτος έγινε στο Ελσίνκι της Φιλανδίας για να προλογίσει τις εμφανίσεις της στο «Womad», το παγκόσμιο φεστιβάλ τέχνης,  το Μάρτιο στη Νέα Ζηλανδία!

Η μουσική της Μαρίνας Σάττι ταξιδεύει στον κόσμο!

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *