Η νέα Εssie spring 2018 collection που θα λατρέψει κάθε κομψή γυναίκα

Από την/τον Christina Politi | 30 Μαρτίου 2018

42946

Επιβιβαστείτε όλες! Η essie spring 2018 collection χαράζει πορεία προς την κομψότητα και παρουσιάζει έξι αποχρώσεις που είναι εμπνευσμένες από τη θάλασσα και αποπνέουν cool διάθεση κρουαζιέρας και κλασικό ναυτικό στιλ.

Spring_2018_LineUp_RGB small

Η essie σε βοηθά να προετοιμαστείς για τις ηλιόλουστες ημέρες με μια ναυτική παλέτα που προσθέτει ζωηρό χρώμα στα ανοιξιάτικα λευκά και ένα ίχνος κομψότητας στα γυμνά πόδια. με μια χρωματική γκάμα που ξεκινά από το έντονο πράσινο της θάλασσας και φτάνει μέχρι το τολμηρό ναυτικό κόκκινο, κάθε χρώμα αυτής της συλλογής δίνει την αίσθηση ενός ανανεωμένου κλασικού. το πανέμορφο κλασικό στυλ συνδυάζεται με ένα ίχνος μοντέρνας κομψότητας και δημιουργεί μια ευκολοφόρετη και σοφιστικέ συλλογή που θα λατρέψει κάθε κομψή γυναίκα.

42947

Όπου κι αν βρίσκεσαι φέτος την άνοιξη, αυτά τα πανέμορφα χρώματα της essie θα σου λύσουν τα χέρια.

Δες όλες τις πληροφορίες εδώ: essie spring collection 2018_press release

Spring_2018_Nail Wheel_RGB small 42953 42949

Christina Politi

Christina Politi

Η Χριστίνα είναι δημοσιογράφος (υπήρξε και punKοσμικογράφος) έκανε περάσματα από την τηλεόραση, πολλές συνεντεύξεις, σχόλια, αμπελοφιλοσόφησε, έζησε ωραίες εποχές, ταξίδεψε πολύ, άκουσε πολλή μουσική, είδε θέατρο και κυρίως κινηματογράφο μανιωδώς, συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια, έστησε το Cosmopoliti (παρατσούκλι από το γραφείο), έβαλε νερό στο κρασί της, το φιλοσόφησε και παραμένει αισιόδοξη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σκυλιών ράτσας pug.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *