Η νέα Max Mara boutique στην Κηφισιά

Από την/τον Christina Politi | 10 Απριλίου 2018
newsletterImage
Ο όμιλος DiLFashionGroup, με χαρά ανακοινώνει το άνοιγμα της δεύτερης Max Mara boutique στην πόλη της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή της Κηφισιάς, ενδυναμώνοντας με αυτό τον τρόπο την παρουσία του ομίλου στην αγορά της Αθήνας. Το concept της νέας boutique είναι πρωτοπόρο και ακολουθεί αυτό των καταστημάτων του Μιλάνου, του Παρισίου και της Μόσχας.
Ένας ενιαίος χώρος κομψής αισθητικής και υψηλού αρχιτεκτονικού ενδιαφέροντος 100τ.μ υποδέχεται τους επισκέπτες και τους προσκαλεί να γνωρίσουν τον κόσμο της Max Mara. Απαλά χρώματα, μάρμαρο και πέτρα, συνδυασμένα με νέα στοιχεία, αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά της διακόσμησης του καταστήματος και δημιουργούν μια ευχάριστη και οικεία ατμόσφαιρα για τον επισκέπτη. 
Στη boutique μπορεί κανείς να βρει τις κύριες συλλογές Max Mara όπως επίσης και μία μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ.

IMG_7553

Christina Politi

Christina Politi

Η Χριστίνα είναι δημοσιογράφος (υπήρξε και punKοσμικογράφος) έκανε περάσματα από την τηλεόραση, πολλές συνεντεύξεις, σχόλια, αμπελοφιλοσόφησε, έζησε ωραίες εποχές, ταξίδεψε πολύ, άκουσε πολλή μουσική, είδε θέατρο και κυρίως κινηματογράφο μανιωδώς, συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια, έστησε το Cosmopoliti (παρατσούκλι από το γραφείο), έβαλε νερό στο κρασί της, το φιλοσόφησε και παραμένει αισιόδοξη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σκυλιών ράτσας pug.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *