Η Στέλλα Γεωργιάδου από το Α ως το Ω: “Καλύτερα μαζί κι ας έχει ανηφοριά…”

Από την/τον Vasilis Papavasiliou | 19 Μαρτίου 2018

33

Την γνωρίζω πολλά χρόνια! Σχεδόν από τα πρώτα της βήματα. Από τότε ήταν ένα πολύ όμορφο και εντυπωσιακό κορίτσι, πάντα χαμογελαστό, με ήθος και αξιοπρέπεια που εξέπεμπε θετική αύρα, καλοσύνη, αγάπη και λάμψη, πολλή λάμψη! Όχι μόνο εξωτερική αλλά κυρίως εσωτερική… Αναδυόταν από το μεγαλείο της ψυχής της, την παιδεία και τις αξίες με τις οποίες συνέπλεε στη ζωή της. Τότε που ξεκίνησε ως ποπ τραγουδίστρια των ΄90ς και αμέσως έγινε είδωλο της νεολαίας, αγαπημένη του κόσμου, με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό της που τραγουδιούνται ακόμη στα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης. Έκτοτε , άλλαξαν πολλά πράγματα. Το χαρισματικό και λαμπερό κορίτσι, η υπέροχη Στέλλα Γεωργιάδου, είναι μία πανέμορφη και εντυπωσιακή γυναίκα , έντονα φιλοσοφημένη- αυτό μπορεί να το διακρίνει κάποιος από τις απαντήσεις της στην τόσο ενδιαφέρουσα και ουσιαστική συζήτηση που είχα μαζί της- πάντα με το χαμόγελο στα χείλη και με έναν αέρα φινέτσας και αριστοκρατικότητας! Ύστερα από μία μακρόχρονη αλλά ηθελημένη αποχή από τα μουσικά δρώμενα- έφυγε από τη Ελλάδα και πήγε στην πατρίδα της την Κύπρο για να ασχοληθεί με τις επιχειρήσεις, όπου δημιούργησε με τον αδελφό της τη διάσημη και φημισμένη για τα προϊόντα της Golden donkeys Farm- επιστρέφει δριμύτερη με ένα ολόφρεσκο και εξαιρετικό τραγούδι, που σύντομα θα γίνει hit, το ‘’ Καλύτερα μαζί’’ σε μουσική του Jeliko Joksimovic και στίχους της Ναταλίας Γερμανού από τη δισκογραφική εταιρία Panik. Της ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία γιατί το αξίζει! Ανακαλύψτε και θαυμάστε την χαρισματική προσωπικότητα της Στέλλας Γεωργιάδου από το Α έως το Ω!

38

Αρωγή: Μια έννοια ταυτόσημη με την εξέλιξη των ανθρώπων. Ανέκαθεν ο ένας είχε τον άλλον. Μόνος του κανείς δεν κατάφερε να επιβιώσει.. Η βοήθεια που δίνεις είναι ένας αγωγός αγάπης. Μια κινητήριος δύναμη και ένας σημαντικός λόγος ύπαρξης.

Βιώματα: Έχω πολλά βιώματα, πολλές φορές αντιφατικά. Και εύκολα και δύσκολα. Αυτό που έχει σημασία είναι τι αποκόμισα από αυτά. Αν αφουγκράστηκα σωστά τον παλμό τους και τα μετουσίωσα σε δύναμη! Σίγουρα στη ζωή όσα μας συμβαίνουν έχουν την ερμηνεία και το λόγο τους. Υπάρχει ένα μάθημα ζωής που καλούμαστε να αντιληφθούμε και να «εξορκίσουμε».

Γεωργιάδου Στέλλα: Ένα ανήσυχο πνεύμα το οποίο  από μικρή αγαπούσε τη μουσική το τραγούδι και να κάνει τους άλλους να χαμογελούν. Μεγάλωσα τραγουδώντας και χαμογελώντας! Ευελπιστώ να έχω πάντα την ίδια διάθεση απέναντι στη ζωή. Είμαι ανήσυχο πνεύμα επειδή δεν επαναπαύομαι με τίποτα και είμαι γεμάτη περιέργεια για τα πάντα. Θέλω να μαθαίνω συνεχώς νέα πράγματα ταξιδεύοντας, είτε βιωματικά είτε πνευματικά μέσα από βιβλία.

Δισκογραφική εταιρία: Η δισκογραφική εταιρεία που φιλοξένησε το νέο μου τραγούδι είναι η Panik. Η δύναμη, όμως, ενός τραγουδιού είναι αυτή που κουβαλάει από μόνο του. Αν ένα τραγούδι είναι καλό, βρίσκει το δρόμο του…

Ερμηνεία: Είναι η έκφραση και κατά συνέπεια η ψυχοθεραπεία κάθε καλλιτέχνη . Ερμηνεύοντας βγάζεις έναν ολόκληρο κόσμο από μέσα σου που ουρλιάζει…

Ζωντάνια: Ενέργεια, πάθος για ζωή, εσωτερική νεανικότητα. Η εσωτερική νεανικότητα δεν έχει να κάνει με την ηλικία. Μπορεί να είσαι 80 και να έχεις  σθένος, να κάνεις όνειρα και να δημιουργείς.

Ηρεμία: Την ηρεμία μου τη βρίσκω μπροστά στη θάλασσα. Είναι το μέρος, όπου ξεχνάω τα πάντα. Εκεί καταφεύγω, όταν έχω να πάρω σημαντικές αποφάσεις ή όταν θέλω να αδειάσω όλες μου τις σκέψεις.

Θεός: Πιστεύω πως είναι η απέραντη αγάπη. Υπάρχει παντού κάθε στιγμή. Για να συνδεθείς και να μπεις μέσα σε αυτή την απίστευτη ενέργεια χρειάζεται προσευχή. Αν βρεις τη δίοδο να «επικοινωνήσεις» δεν αισθάνεσαι ποτέ μόνος.

Ιδανικά: Η ελευθερία θεωρώ πως είναι το απόλυτο ιδανικό. Όταν είσαι ελεύθερος έχεις την ευχέρεια να αποκτήσεις όλα τα υπόλοιπα,  αν βέβαια είσαι ικανός. Προσοχή γιατί πολλές φορές νομίζουμε πως είμαστε ελεύθεροι αλλά αν το ψάξουμε καλύτερα διαπιστώνουμε ότι είμαστε σκλάβοι πολλών καταστάσεων. Δάνεια, άτομα που μας πνίγουν, δουλειά, υποχρεώσεις κλπ.

Καλύτερα μαζί: το νέο μου τραγούδι σε μουσική Jeliko Joksimovic και στίχους Ναταλίας Γερμανού. Κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό από την Panik. Ένα δροσερό  τραγούδι που ήρθε στα χέρια μου και ταίριαξε στη φωνή μου. Γι’ αυτό και ύστερα από μια αποχή μεγάλου διαστήματος από τη δισκογραφία αποφάσισα να ξαναμπώ στο στούντιο.

Λάθη: Τα λάθη είναι μαθήματα. Έχω κάνει αρκετά. Κάποια καθόρισαν τη ζωή μου. Από κάποια λάθη γεννήθηκαν άλλα πράγματα. Ίσως σπουδαιότερα…

Μουσική: Μια ευλογία για τον άνθρωπο. Φανταστείτε  έναν κόσμο χωρίς αυτή. Θα ήταν μουντός. Σαν χειμωνιάτικη μέρα. Σαν ασπρόμαυρος πίνακας.

Νέα γενιά τραγουδιστών: Υπάρχουν σπουδαίες φωνές. Αλλά τώρα πια είναι ανελέητος ο ανταγωνισμός και οι απαιτήσεις των εταιρειών τεράστιες  για να μπορεί κάποιος να κάνει ένα τραγούδι και να ξεπροβάλει. Υπάρχουν βέβαια και τα τηλεοπτικά παιχνίδια που δίνουν την ευκαιρία στους νέους τραγουδιστές να φύγουν για λίγο από την αφάνεια. Αλλά πολλές φορές χρησιμοποιούνται απλά για τηλεθέαση. Μετά το τέλος  των παιχνιδιών δεν ασχολούνται μαζί τους.

Ξένοι τραγουδιστές: Αυτόματα πάει το μυαλό μου στις φωνές που με συγκίνησαν στα πρώτα μου ακούσματα. Phil Collins, Michael Jackson, Stevie Wonder και αργότερα η Whitney Houston! Μιλάμε για μεγαθήρια.

Ομορφιά: Μια ευλογία για όποιον την διαθέτει εξωτερικά αλλά και μια δύναμη για όποιον την έχει εσωτερικά. Η ομορφιά και στα δύο επίπεδα, σαρκικό και πνευματικό, σαγηνεύει! Η υλική ομορφιά είναι ένα φθαρτό  δώρο θεού ενώ η πνευματική κατακτιέται με σκληρή δουλειά αλλά  αφήνει τα αποτυπώματα της πιο έντονα. Όμορφος εσωτερικά ήταν ο Γκάντι όμορφος εξωτερικά ο Τζορτζ Κλούνεϊ ! Ποιος έχει γράψει, όμως ,την ουσιαστικότερη ιστορία;

Προσωπικότητα: Η προσωπικότητα μας θεωρώ πως είναι το παν στην πορεία της ζωής μας. Ειδικά σε επαγγέλματα καριέρας ανοίγει ή κλείνει πόρτες.

000

Ρεπερτόριο: Το ρεπερτόριο καθορίζει τον κάθε καλλιτέχνη. Του δίνει μια ταυτότητα. Λαϊκός, ποπ, έντεχνος, ροκ …  Ταυτόχρονα όμως τον περιορίζει. Είναι πολλοί που εγκλωβίζονται μέσα στα όρια ορισμένων μόνον τραγουδιών, ενώ θα μπορούσαν να πουν και άλλα είδη. Στο δικό μου ρεπερτόριο συνυπάρχουν με μεγάλη άνεση τα πάντα. Η καλή μουσική έρχεται από όλους τους χώρους.

Στίχοι: Πρωταρχικής σημασίας σε ένα τραγούδι ο στίχος. Με αυτόν ταυτίζεται ο ακροατής. Αν ο στίχος τον αγγίξει, τότε τον σιγοτραγουδά συνέχεια.. Εκφράζει αυτά που δεν μπορεί να πει με δικά του λόγια.

Τραγούδι: Ένας  τρόπος έκφρασης. Μια μελωδική εξομολόγηση. Ένα ξέσπασμα συναισθημάτων πάσης φύσεως. Το τραγούδι  είναι ο καλύτερος ψυχολόγος!!! Το λέω σε όλους μου τους φίλους. Αν κάτι σας βασανίζει μπείτε στο αμάξι βάλτε μουσική και τραγουδήστε ελεύθερα. Κανείς δεν σας ακούει και δεν  πειράζει αν είστε φάλτσοι!! Τραγουδήστε με την ψυχή σας και λυτρωθείτε  από ό,τι σας βασανίζει.

Ύπουλος: Ο φόβος μου. Εξαφανίζομαι μόλις αντιληφθώ πως κάποιος κρύβει ύπουλες σκέψεις και δεν είναι αληθινός.

???????????

Φάρμα: Η φάρμα με τα γαϊδουράκια που έχω δημιουργήσει με τον αδελφό και την οικογένεια μου με έχει ισορροπήσει. Η Golden Donkeys Farm στη Κύπρο είναι ένα πρότυπο πολιτιστικό πάρκο επισκέψιμο από τον κόσμο και φιλοξενεί πέραν των 150 πανέμορφων γαϊδουριών.

Χαρά: Ένα αγνό συναίσθημα που σε κάνει να αισθάνεσαι παιδί. Η χαρά είναι παντού φτάνει να έχεις τα μάτια της ψυχής σου ανοικτά και να την μαζεύεις… Βρίσκεται σε κάθε ηλιοβασίλεμα σε κάθε ανατολή. Σε ένα λουλούδι, σε μια βόλτα, σε μια αγκαλιά, σε ένα βιβλίο, σε ένα ωραίο φαγητό, σε μια ωραία παράσταση. Αν είσαι παρών στη ζωή και στο τώρα σου ανακαλύπτεις πολλές χαρές. Απλώς άδραξε τες…

Ψυχογράφημα: Προσπαθώ να έχω έλεγχο των συναισθημάτων μου ώστε να μην φτάνω σε ακραίες καταστάσεις. Ζωή είναι θα περάσει… ψυχραιμία! Δεν μου αρέσουν «τα κόκκινα»! Θέλω ισορροπία μέσα μου και γύρω μου. Και  τη δημιουργώ με ένα αρχαίο ρητό. « Παν Μέτρον Άριστον». Αυτά τα λέω αφού, βέβαια, πέρασα τα ζόρια μου και έφτασα στα αδιέξοδα μου. Έχει φτάσει  και το δικό μου καντράν στα άκρα. Αλλά το έφερα εκεί που τελικά ήθελα ύστερα από πολλή δουλειά. Είναι θέμα απόφασης να είσαι καλά.

Ωραία ζωή: Η ωραία ζωή ξεκινάει από μέσα μας. Είναι απόφαση ,ανεξαρτήτως οικονομικής κατάστασης. Γιατί μπορεί να έχεις τα πάντα και να μην ξέρεις να ζήσεις. Να είσαι μίζερος! Και να έχεις απλά μια θάλασσα κι έναν ήλιο και να νιώθεις βασιλιάς!..

Vasilis Papavasiliou

Vasilis Papavasiliou

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη, την οποία δεν αποχωρίζομαι ποτέ. Αγαπώ με πάθος το θέατρο (γι'αυτό θα μπορούσα να γίνω ηθοποιός ή σκηνοθέτης) καθώς επίσης και τον κινηματογράφο. Εκτιμώ την ευγένεια, την ειλικρίνεια και τους καλούς τρόπους συμπεριφοράς στους ανθρώπους και με ενοχλεί το ψέμα, η αχαριστία, η αγνωμοσύνη και το ''δήθεν'' στις κοινωνικές συναναστροφές. Κάποτε έκανα εύκολα φιλίες, αλλά μετά από πολλές απογοητεύσεις, τις επιλέγω με περισσότερη αυστηρότητα.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *