Η Στέλλα Καραγιαννίδου απαντά σε 10 + 1 ερωτήσεις

Από την/τον Vasilis Papavasiliou | 16 Δεκεμβρίου 2018

IMG_6674

Είναι όμορφη, ένας χαρούμενος και χαμογελαστός άνθρωπος με έντονη προσωπικότητα και παιδεία! Αποπνέει μία γλυκύτητα και η ευγενική της φυσιογνωμία- η ευγένεια, άλλωστε, είναι το κύριο χαρακτηριστικό της και μία από τις πιο σπουδαίες αρετές που διαθέτει- καθορίζει και τη στάση ζωής της! Η πολυτάλαντη, όμως, και άκρως κοινωνική με καλούς τρόπους του φέρεσσθαι και συμπεριφέρεσθαι, Στέλλα Καραγιαννίδου, η άμεσα συνεργάτιδα και  δεξί χέρι του διευθυντή του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ορέστη Ανδρεαδάκη δεν  έχει μόνον στο προσωπικό της παλμαρέ προτερήματα, αξίες και αρετές που την κάνουν ξεχωριστή ως άνθρωπο αλλά διαθέτει και επαγγελματκές γνώσεις, εμπειρία, είναι μεθοδική και οργανωτική, έμπειρη και διεκπεραιωτική στα πιο δύσκολα θέματα που ανακύπτουν, ώστε όλα αυτά τα προσόντα να την καθιστούν πολύτιμη και άξια στη δουλειά της,! Δεν είναι τυχαίο που βρίσκεται σε αυτό το σημαντικό πόστο χρόνια τώρα… Περιττό να αναφερθώ στο ότι λατρεύει τον κινηματογράφο αλλά εκεί που θέλω να εστιάσω ιδιαίτερα, είναι ότι πρόσφατα έγινε μαννούλα ενός τρισχαριτωμένου μπέμπη! Να σου ζήσει Στέλλα μου! Με την ευγένεια που την χαρακτηρίζει απάντησε στις γνωστές 10+1 ερωτήσεις μου χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος.

IMG_7594

-Ως συνεργάτις του Καλλιτεχνικού Διευθυντή του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης,Ορέστη Ανδρεαδάκη, μίλησέ μου για τις αρμοδιότητές σου.

Για τα δύο Φεστιβάλ μας (το Φεστιβάλ Κινηματογράφου το Νοέμβριο και το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ το Μάρτιο) αλλά και για την ετήσια δραστηριότητα του οργανισμού στις αίθουσες στο Ολύμπιον και το Λιμάνι, το Μουσείο Κινηματογράφου και την Ταινιοθήκη Θεσσαλονίκης γίνεται μια απίστευτα ομαδική δουλειά. Σε αυτό το πλαίσιο όλοι μας κάνουμε συνδυαστικά ό,τι περνά από την εμπειρία, τις γνώσεις και το χέρι μας για να προσφέρουμε στους θεατές από όλο τον κόσμο συναρπαστικά φεστιβάλ αλλά και καθημερινές, δυνατές κινηματογραφικές εμπειρίες.

Επαφές με καλλιτέχνες του εξωτερικού, συνέργειες και συνεργασίες, επικοινωνία με φορείς, αμέτρητα ραντεβού και σχεδιασμός δράσεων είναι μόνο κάποια από τα κομμάτια στα οποία συνεργάζομαι στενά με τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή μας. Πολύ σημαντικό και αγαπημένο επίσης είναι το Τμήμα Εθελοντισμού στο οποίο έχω την χαρά να είμαι υπεύθυνη και να γνωρίζω σε κάθε φεστιβάλ υπέροχους εθελοντές!

Αννα Βισση

  • Δεν μπορείς να ζήσεις…

 Χωρίς τα αγαπημένα μου πρόσωπα.

  • Πού ξοδεύεις τα χρήματά σου;

Αυτή την περίοδο σε ό,τι αφορά τον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειας!

Αlexander Payne

  • Ποια είναι η χειρότερη συνήθειά σου;

Η ευκολοπιστία…

  • Ποια είναι η συνήθεια που απεχθάνεσαι στους άλλους;

Η αγένεια.

IMG_2780

  • Ποια είναι η καλύτερη συμβουλή που σου έχουν δώσει;

 Να κάνω πάντα αυτό που νιώθω.

  • Ποια θεωρείς την πιο υπερεκτιμημένη αρετή;

 Την φιλοδοξία.

  • Τι κάνεις για να χαλαρώσεις;

Τα υπέροχα τετριμμένα: Kαναπές, βιβλίο, χαλαρή μουσική και κεριά.

  • Τι θα άλλαζες στη Θεσσαλονίκη;

Τίποτα. Μου λείπει άλλωστε τόσο πολύ που, όταν ανεβαίνω απολαμβάνω τα καλά της

IMG_2819

  • Ποιο είναι το motto σου στη ζωή;

Δεν το έχω βρει ακόμη, αλλά μια χαρά τα πάμε νομίζω και χωρίς motto …

  • Τρία πράγματα που σε κάνουν ευτυχισμένη…

Ένα ωραίο ταξίδι, ένα απολαυστικό δείπνο και μια δυνατή ταινία!

IMG_2788

 

Vasilis Papavasiliou

Vasilis Papavasiliou

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη, την οποία δεν αποχωρίζομαι ποτέ. Αγαπώ με πάθος το θέατρο (γι'αυτό θα μπορούσα να γίνω ηθοποιός ή σκηνοθέτης) καθώς επίσης και τον κινηματογράφο. Εκτιμώ την ευγένεια, την ειλικρίνεια και τους καλούς τρόπους συμπεριφοράς στους ανθρώπους και με ενοχλεί το ψέμα, η αχαριστία, η αγνωμοσύνη και το ''δήθεν'' στις κοινωνικές συναναστροφές. Κάποτε έκανα εύκολα φιλίες, αλλά μετά από πολλές απογοητεύσεις, τις επιλέγω με περισσότερη αυστηρότητα.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *