Η Kérastase λέει ναι στο ξανθό!

Από την/τον Christina Politi | 27 Ιανουαρίου 2019

image003

Το 2019, στην Kérastase, λέμε ναι στο ξανθό! Σας παρουσιάζουμε την BLOND ABSOLU! Tην πρώτη μας σειρά που είναι αφιερωμένη αποκλειστικά στην περιποίηση κάθε τύπου και τόνου του ξανθού. Τώρα, μπορείτε να τολμήσετε να κάνετε ένα μικρό ή μεγάλο βήμα προς το ξανθό των ονείρων σας. Χάρη στην Kérastase.

Το ξάνοιγμα είναι ποικιλόμορφο. Από το παγωμένο πλατινέ μέχρι και τις χρυσαφένιες ανταύγειες, υπάρχει ένα διαφορετικό ξανθό για κάθε γυναίκα, για κάθε τύπο μαλλιών, για κάθε εποχή και διάθεση. Το ξανθό δεν είναι απλώς άλλο ένα χρώμα. Είναι άποψη! Κάθε γυναίκα, που αποφασίζει να γίνει ξανθιά έχει τη δική της φιλοσοφία πάνω στο χρώμα και στο πώς αυτό δίνει σπίθα στη ζωή της. Τι κοινό έχουν όλες μεταξύ τους; Καμία δε θέλει να επιλέξει ανάμεσα στην επανόρθωση και στην εξουδετέρωση του τόνου. Θέλουν μαλλιά απαλά και φυσικά στο άγγιγμα, χωρίς ξεθώριασμα και χωρίς ανεπιθύμητους θερμούς τόνους. Κανένας συμβιβασμός!

Νομίζετε ότι ξέρετε τις ξανθιές; Σας προκαλούμε να το ξανασκεφτείτε. Κανείς δεν καταλαβαίνει τη διαδικασία του ξανθού καλύτερα από τις γυναίκες που το τόλμησαν, και κανείς δεν καταλαβαίνει την περιποίηση καλύτερα από την Kérastase.  Γι’ αυτό, συγκεντρώσαμε μια ομάδα εννέα δυναμικών γυναικών που έχουν επιλέξει εντελώς διαφορετικές πτυχές του ξανθού. Οι προβληματισμοί τους και οι πιο βαθιές τους επιθυμίες μας ενέπνευσαν να δημιουργήσουμε την απόλυτη σειρά για τα εξαιρετικά απαιτητικά αυτά μαλλιά.

Ke_rastase - Blond Absolu - Ba in Lumiere 250ml Recto (HD)

Η BLOND ABSOLU είναι η πρώτη σειρά ΜΕ ΥΠΕΡΙΩΔΕΙΣ ΧΡΩΣΤΙΚΕΣ για τα ΞΑΝΟΙΓΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ.

Για πρώτη φορά, δημιουργείται μια ειδικά σχεδιασμένη σειρά που ανταποκρίνεται στις θεμελιώδεις ανάγκες του ξανθού –περιποίηση των μαλλιών ΚΑΙ τελειοποίηση του τόνου. Για πρώτη φορά, αξιοποιούνται όλα τα αποδεδειγμένα επανορθωτικά οφέλη του Υαλουρονικού Οξέος, σε συνδυασμό με το εκ φύσεως ανθεκτικό Άνθος Εντελβάις. Για την απόλυτη περιποίηση του ξανθού.

ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΞΑΝΘΟ ΚΙ ΑΝ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ.

Το ξανθό είναι ποικιλόμορφο. Δεν υπάρχει ένα μόνο ξανθό, μία μόνο αντανάκλαση ομορφιάς και θηλυκότητας. Κι αυτό ακριβώς ήταν η έμπνευσή μας. Για πρώτη φορά, δημιουργούμε μια σειρά περιποίησης αφιερωμένη στην ποικιλομορφία του ξανθού. Το αποτέλεσμα είναι η BLOND ABSOLU: ένα πρωτοποριακό επίτευγμα στην περιποίηση και τη διατήρηση του χρώματος, για το πιο φωτεινό ξανθό. Το δικό σας ξανθό.

Ke_rastase - Blond Absolu - Mas que UV Pot 200ml Recto (HD)

Δείτε περισσότερα εδώ KERASTASE BLOND ABSOLU

BAIN ULTRA-VIOLET

#YouDareWeCare #TheBlondeIDare #KerastaseGreece

CICAFLASH STAR PRODUCT

Christina Politi

Christina Politi

Η Χριστίνα είναι δημοσιογράφος (υπήρξε και punKοσμικογράφος) έκανε περάσματα από την τηλεόραση, πολλές συνεντεύξεις, σχόλια, αμπελοφιλοσόφησε, έζησε ωραίες εποχές, ταξίδεψε πολύ, άκουσε πολλή μουσική, είδε θέατρο και κυρίως κινηματογράφο μανιωδώς, συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια, έστησε το Cosmopoliti (παρατσούκλι από το γραφείο), έβαλε νερό στο κρασί της, το φιλοσόφησε και παραμένει αισιόδοξη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σκυλιών ράτσας pug.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *