Η MISKO Running Team και το απολαυστικό Pasta Party έκλεψαν τις εντυπώσεις στο Kallithea Night Run 2019

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 7 Νοεμβρίου 2019

 

MISKO_PastaParty_1

Το Σάββατο 19 Οκτωβρίου, η Καλλιθέα φωτίστηκε από δρομείς και η πλατεία Τζιτζιφιών «πλημμύρισε» από υπέροχες μυρωδιές! H MISKO για πρώτη χρονιά έδωσε το παρών στο Kallithea Night Run τόσο με την πολυπληθή MISKO Running Team αλλά και μέσα από ένα γευστικό MISKO Pasta Party. Οι δρομείς, μετά τον αγώνα, απόλαυσαν μοναδικές συνταγές ζυμαρικών MISKO ενώ παράλληλα ανέκτησαν και τη χαμένη τους ενέργεια!

MISKO_PastaParty_3

Το απολαυστικό Pasta Party της MISKO μοίρασε περισσότερες από 3.000 μερίδες στους δρομείς του Kallithea Night Run 2019 κλέβοντας τις εντυπώσεις. Τα αγαπημένα ζυμαρικά MISKO, αλλά και τα σχήματα από τη Σειρά Ολικής Άλεσης, σε συνδυασμό με ξεχωριστές σάλτσες πρόσφεραν μια ιδιαίτερη γευστική εμπειρία γεμάτη ενέργεια σε όλους τους παρευρισκόμενους.

MISKO_PastaParty_2

Παράλληλα, η MISKO Running Team ενίσχυσε με τη συμμετοχή της το Kallithea Night Run ενώ απέσπασε και το βραβείο της πολυπληθέστερης ομάδας μια και ξεπέρασε τα 80 άτομα. Στελέχη, συνεργάτες καθώς και επώνυμοι φίλοι της MISKO φώτισαν την Καλλιθέα. Ανάμεσα στους δρομείς της MISKO Running Team έτρεξαν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, η Λίλα Κουντουριώτη και η Φιλιώ Τσινόγλου που κατέφθασε από το Βόλο για να στηρίξει αυτήν την ενέργεια.

MISKO_RunningTeam

Η MISKO ξεκίνησε δυναμικά την παρουσία της, για τη νέα δρομική σεζόν, ως χορηγός του event Kallithea Night Run ενώ μέσα από το MISKO Pasta Party και τις συμμετοχές της MISKO Running Team έδειξε έμπρακτα την στήριξή της στον ερασιτεχνικό αθλητισμό και βρίσκεται σε συνεχή προετοιμασία για να συμμετάσχει ενεργά στα δρομικά events, προάγοντας πάντα τις αξίες και το όραμα της MISKO!

Κάθε Μέρα Run … Κάθε Μέρα MISKO

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *