Θάνος Καλλίρης Live Στη Σαλόνικα

Από την/τον Yiannis KlainMain | 21 Σεπτεμβρίου 2013

thanos_in_salonica

Μετά από μια πετυχημένη live βραδιά στην Κύπρο, ο Θάνος Καλλίρης βρέθηκε μετά από πολύ καιρό στη Θεσσαλονίκη όπου εμφανίστηκε στο Le Petit Manoir (πρώην KissFish) και μας ταξίδεψε μουσικά και με πολύ κέφι σε τρεις διαφορετικές δεκαετίες! Κακά τα ψέματα: τα live του Θάνου Καλλίρη είναι σκέτη απόλαυση και σε πάνε πίσω στις καλές εποχές όταν η διασκέδαση ήταν τρόπος ζωής.

DSC_0230
Ο ίδιος παραμένει αιώνιος έφηβος και για δυο ολόκληρες ώρες έπαιζε ασταμάτητα παλιές και νέες επιτυχίες και τραγούδια δικά του με τα οποία τον αγαπήσαμε και έχουν περάσει και στη νέα γενιά. Δεν ξέρω πότε θα είναι το επόμενο live του Θάνου στη Θεσσαλονίκη όμως όσοι δεν τον έχετε δει ακόμα θα πρέπει επειγόντως να επανορθώσετε.

DSC_0223

Άλλωστε να μην ξεχνάμε ότι τα τραγούδια του είχαν επενδύσει μουσικά τα καλύτερα χρόνια της ζωής μας και αυτό είναι μια καλή ευκαιρία για να θυμηθούμε οι παλιοί και για να μαθαίνουν οι νέοι. Καμμιά φορά αρκούν λίγες νότες για να ζήσεις ξανά εκείνα που σ’ έχουν λείψει ή εκείνα που θα’ θελες να είχες ζήσει…

DSC01780

stage

DSC01782

Yiannis KlainMain

Yiannis KlainMain

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Γερμανία και τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στην Θεσσαλονίκη. Πρώην DJ αφού η αγάπη του για την μουσική είναι τόσο μεγάλη όσο και η συλλογή του από βινύλια. Κολλημένος με την δεκαετία των 80’s και δηλώνει αθεράπευτα άρρωστος με τους DURAN DURAN για τους οποίους έχει ιδρύσει το ελληνικό διαδικτυακό fan-club (www.duranduran.gr).

Από το 2001 μέχρι σήμερα είναι διαχειριστής του www.klainmain.gr το οποίο υπήρξε ένα από τα πρώτα χιουμοριστικά e-magazine στην χώρα μας. Όπως όλοι οι τοξότες είναι αισιόδοξος και βλέπει το ποτήρι πάντα μισογεμάτο. Έχει σπουδάσει οικονομικές επιστήμες και τον ελεύθερό του χρόνο ασχολείται με την μουσική, ροκ-συναυλίες, ταξίδια και τον κινηματογράφο. Αγαπημένο του βιβλίο: «Ο μικρός πρίγκιπας».

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *