Ιανουάριος 2019: πρόσωπα να δουν τα μάτια σας

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 7 Ιανουαρίου 2019

PatPong

Στο εστιατόριο PatPong Thai Restaurant βρέθηκαν ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης με τον καλό του φίλο Χριστόφορο Παπακαλιάτη και την θεατρική τους ομάδα για lunch break! Πρόκειται για το νέο ταϊλανδέζικο της περιοχής του Κολωνακίου, που άνοιξε τις εξωτικές του πόρτες στο στενό της Λεβέντη, στον διακοσμημένο από την gjp construction χώρο που στέγαζε μέχρι πρόσφατα το Nikkei.

Institute of Life

Το Institute of Life εφαρμόζει πρωτοποριακές μεθόδους στην Ελλάδα και το νέο έτος

Το θέμα της διατήρησης γονιμότητας αφορά πλέον όλες τις γυναίκες που επιλέγουν την καριέρα και καθυστερούν τη δημιουργία οικογένειας και την απόκτηση παιδιών. Η εξέλιξη της τεχνολογίας στο χώρο της Εξωσωματικής Γονιμοποίησης οδηγεί σε ποσοστά επιβίωσης των ωαρίων πάνω από 90% μετά από απόψυξη. Οι εξελίξεις στο χώρο της Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής επιτρέπουν στους ειδικούς να παρέχουν αξιόπιστες  λύσεις, ώστε η ολοκλήρωση του οικογενειακού προγραμματισμού να είναι δυνατή ακόμη και σε μεγαλύτερες ηλικίες. Η διατήρηση γονιμότητας μέσω της κρυοσυντήρησης ωαρίων αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες κατακτήσεις στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, επιτρέποντας σε χιλιάδες γυναίκες σε όλο τον κόσμο να γίνουν μητέρες όταν αυτές το επιθυμούν. Η ομάδα του Institute of Life πρωτοπορεί, εφαρμόζοντας στην Ελλάδα πρωτοποριακές μεθόδους με υψηλά ποσοστά επιτυχίας. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο www.iolife.eu καθώς και στις γραμματείες του Institute of Life ΙΑΣΩ και Institute of Life Μητέρα.

ᅫンᅫ﾿ᅩチᅫ퐤ᄋ ᅫヤᅫ﾿ᅬナᅩチᅫ퐤쫴ᄆ

Η Νόνη Δούνια βρέθηκε στο εμπορικό κέντρο The Mall Athens στο Μαρούσι, όπου πραγματοποίησε τις αγορές της στο κατάστημα γυναικείων ενδυμάτων MAT Fashion. Η MAT Fashion δημιουργεί μόδα που κλέβει τις εντυπώσεις, ανατρέποντας συνεχώς τα δεδομένα της γυναικείας καθημερινής εμφάνισης. To σχεδιαστικό team της MAT δημιουργεί με βάση την αρχή του mix & match, εμπνέεται από τις τελευταίες τάσεις της μόδας, πειραματίζεται με πρωτοποριακά υλικά και υπογράφει συλλογές που κάνουν τις γυναίκες να νιώθουν και να φαίνονται μοναδικές.

ᅫユᅩチᅫ최トᅫ﾿ᅬチᅫ뫼ツ ᅫ돼뫼トᅫ쐐외タᅫ뫠퐤뫠뽸오チᅬツ - ᅫワᅫ모チᅬチᅫᄆ ᅫユᅫ퇴タᅫ쇄쬐チᅫ쪼チᅫ쵀﾿ᅬナ

Ο Δρ. Έκτορας Χατζηπαναγής, MD PD PhD είναι πιστοποιημένος Πλαστικός Χειρουργός Γερμανίας και Αναπληρωτής Καθηγητής Πλαστικής Χειρουργικής στο Πολυτεχνείο του Μονάχου, με ιδιωτικό ιατρείο στη Βούλα και στο Κολωνάκι. Το 2018, ο γιατρός σε συνεργασία με το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Τουλούζης, εισήγαγε στην Ελλάδα την πρωτοποριακή επέμβαση για σκαφοειδή θώρακα με 3D ενθέματα. Ο Δρ. Έκτορας Χατζηπαναγής έχει πολυάριθμες δημοσιεύσεις σε υψηλού κύρους επιστημονικά περιοδικά και πολλαπλές ευρεσιτεχνίες ενώ έχει κάνει πολλές παρουσιάσεις σε διεθνή συνέδρια Πλαστικής Χειρουργικής.

Mattia Portioli - Sara Portioli - Giorgio Portioli - ᅫンᅫ쪼チᅫ쵀﾿ᅬツ ᅫᅠᅫ뫼タᅬタᅫ모チᅬツ

Στις νέες εργοστασιακές εγκαταστάσεις της εταιρίας Portioli στο Μιλάνο, όπου εγκαινιάζονται τον Μάρτιο, βρέθηκε ο ιδιοκτήτης της Espresse Ελλάδος Νίκος Παππάς. Η απόλυτη επιτυχία αυτής της δραστηριότητας, οδήγησε τον Giorgio, στο να επεκταθεί και να προμηθεύει τα χαρμάνια που φτιάχνει, σε όλο τον κόσμο. Σήμερα η εταιρία Portioli διοικείται από την τέταρτη γενιά της και εξακολουθεί να είναι μια οικογενειακή επιχείρηση.

01

 Η Πριγκίπισσα Αικατερίνη μέσω της συνεργασίας της με το Project C.U.R.E. www.projectcure.org και η σπουδαία αρωγή του Lifeline Hellas www.lifelinegr.org και του Ιδρύματος Μποδοσάκη www.bodossaki.gr  στην διεξαγωγή των ιδιαίτερα απαιτητικών διαδικασιών διεκπεραίωσης, ολοκλήρωσαν επιτυχώς την παράδοση αναγκαίου ιατρικού και εξοπλισμού στα νοσοκομεία Έλενα Βενιζέλου και παίδων Πεντέλης και στο Άσυλο Ανιάτων.

04

Σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια είμαστε ευγνώμονες στην αμέριστη υποστήριξη των δωρητών, της Γιάννας Αγγελοπούλου και της κας Αλεξίας Στέλλας Μάντζαρη, που προσέφεραν τη μεταφορά  του εξοπλισμού από την Αμερική. Επίσης τις εσωτερικές μεταφορές και την αποθήκευση ανέλαβε ο κος Νίκος Σπυράκος και η εταιρεία του ΑΕRΟΜΕΤ HELLAS LTD. Ο Διοικητής του Παίδων Πεντέλης κος Τριγώνης, η Αναπληρώτρια Διοικήτρια του Έλενα Βενιζέλου, κα Κάμπρα και η Πρόεδρος του Άσυλου Ανιάτων κα Ηλιάδη ευχαρίστησαν θερμά την Πριγκίπισσα Αικατερίνη και το Lifeline Hellas.

03

H Πριγκίπισσα Αικατερίνη ευχαρίστησε τον Dr. Douglas Jackson, Πρόεδρο του Ιδρύματος Project Cure και τις  Γιάννα Αγγελοπούλου και Αλεξία Στέλλα Μάντζαρη για την μεγάλη τους δωρεά.  Επίσης, ευχαρίστησε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Lifeline Hellas για την μεγάλη προσπάθεια τους, το Ίδρυμα Μποδοσάκη ιδιαίτερα την Κύρια Ξένια Παπασταύρου και όλο το νοσοκομείο για την άριστη συνεργασία. Στις επισκέψεις παρευρέθησαν, μεταξύ άλλων, η αδελφή της Πριγκίπισσας  Μπέττυ Ρουμελιώτη και η Αλεξία Στέλλα Μάντζαρη. Επίσης, παρευρέθησαν η  Ξένια Παπασταύρου, Υπεύθυνη Τμήματος Ανάπτυξης του Ιδρύματος Μποδοσάκη.

02

Η Πριγκίπισσα Αικατερίνη εξασφάλισε και παρέστη στην παράδοση:

  • Ιατρικού εξοπλισμού ύψους $400.000 στο Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης
  • Ιατρικού εξοπλισμού $100.000 στο Νοσοκομείο Έλενα Βενιζέλου
  • Ιατρικού εξοπλισμού $500.000 στο Άσυλο Ανιάτων

1. ᅫモᅫ쬐ノᅩチᅬチᅫ뽸﾿ᅬツ ᅫンᅬトᅫ모チᅫ봬쾌뫼ツ - ᅫルᅬノᅫ모チᅫ퐤퐤외ツ ᅫᅠᅫ뫼タᅫ뫼タᅫ﾿ᅬナᅩチᅫ쾌쫴﾿ᅬツ

Στα Μετέωρα πέρασε ημέρες ξεκούρασης, ο Γιώργος Ντάβλας. Το Grand Meteora Hotel βρίσκεται στους πρόποδες των Μετεώρων, στην καρδιά του Θεσσαλικού κάμπου. Πρόκειται για το πιο επιβλητικό και εντυπωσιακό κατάλυμα της περιοχής, δίπλα στο γραφικό χωριό Καστράκι και απέχει μόλις 3 χιλιόμετρα από το ιστορικό κέντρο της Καλαμπάκας. Το Grand Meteora Hotel είναι ένα μοναδικός προορισμός χαλάρωσης και ξεκούρασης αφού διαθέτει SPA υψηλών προδιαγραφών.

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *