Κάνε Μια Ευχή Με Τον Κωνσταντίνο Αργυρό!

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 2 Ιανουαρίου 2015

Argiros Konstantinos me to Asteri tis Euxis

Το NALU Beachside Playground Cafe στον Άλιμο γέμισε από πολύ νωρίς, με τα μπλε αστέρια του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) με  πρωταγωνιστή της βραδιάς, τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Argiros Nalu 1

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Wish Star Sponsor του Οργανισμού, τραγούδησε live unplugged όλες τις μεγάλες επιτυχίες του σε ένα ξεχωριστό βράδυ με φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Argiros Konstantinos_Despoina Kampouri_MAKE A Wish Dioikitiko

Την εκδήλωση παρουσίασε η Δέσποινα Καμπούρη, ενώ μέρος των εσόδων διατέθηκε για την ενίσχυση του MAKE-A-WISH που εκπληρώνει ευχές παιδιών 3 έως 18 ετών με απειλητικές για την ζωή τους ασθένειες.

Argiros Nalu 2 Argiros Nalu 3

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *