Καθήκον ή κατάχρηση εξουσίας;

Από την/τον Νίκος Μουρατίδης | 9 Απριλίου 2017

11154

Μια λεπτή γραμμή χωρίζει το καθήκον από την κατάχρηση εξουσίας. Αυτό ακριβώς διαπραγματεύεται αυτή η τηλεοπτική σειρά, που βρίσκεται ανάμεσα στις καλύτερες που έχω παρακολουθήσει. Αποτελείται από τέσσερις σεζόν, και αν με ρωτήσετε, θα ήθελα να συνεχιζόταν εσαεί.

Line-Of-Duty-Hulu

Οι άνθρωποι αποφάσισαν να υπάρχει αστυνομία να επιβάλει την τάξη και τους νόμους. Στην πορεία, αν και ορκισμένοι, οι αστυνομικοί παρασύρθηκαν κι’ άρχισαν να διαφθείρονται. Οπότε έπρεπε να γίνει ένα καινούργιο τμήμα, που να ερευνά και να τιμωρεί τους διεφθαρμένους. Εδώ είμαστε…..

 o-LINE-OF-DUTY-570

Το Line of Duty είναι μια Βρετανική αστυνομική τηλεοπτική σειρά του BBC Two, η δημοφιλέστερη του καναλιού μέχρι στιγμής και βραβευμένη από την Βασιλική Ακαδημία Τηλεόρασης (Royal Television Society), σαν η καλύτερη δραματική σειρά. Θεωρείται μέσα στις καλύτερες αστυνομικές σειρές του κόσμου, και η καλύτερη της Βρετανίας. Με ένα κοινό γύρω στα 4.1 εκατομμύρια τηλεθεατές, καταλαβαίνετε ότι έχει σαρώσει τα πάντα….. 

Διαβάστε τη συνέχεια, δείτε και τα βίντεο στο http://www.nikosonline.gr/%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%AE%CE%BA%CE%BF%CE%BD-%CE%AE-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%87%CF%81%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B5%CE%BE%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%82/

Νίκος Μουρατίδης

Νίκος Μουρατίδης

Ο Νίκος Μουρατίδης γεννήθηκε στην Νίκαια του Πειραιά. Σπούδασε κινηματογράφο στη σχολή Σταυράκου, αλλά ασχολήθηκε με τη μουσική, είτε εργαζόμενος σε εταιρίες δίσκων, είτε στο ραδιόφωνο είτε δημοσιογραφικά. Έχει γράψει διάφορα σενάρια για τηλεοπτικές εκπομπές, όπως το Μάνα είναι μόνο μία, το Αθήνα –Θεσσαλονίκη και το Παππούδες εν δράσει [βραβείο καλύτερου σεναρίου 2001] κ.α. Έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτικά μουσικά talent show και έχει εκδώσει 6 βιβλία. Τον τελευταίο χρόνο τον διαβάζουμε στο www.nikosonline.gr Για περισσότερα στο: www.nikosmouratidis.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *