“Καιρός για τραγούδι”… και ξεφάντωμα στο “Περιβόλι του ουρανού”

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 26 Ιανουαρίου 2017

DSC_4865_1001

Ο Γιώργος Παπαδάκης με την σύζυγό του και ο Σπύρος Παπαδόπουλος με την παρέα του συναντήθηκαν στο ιστορικό πια και πλήρως ανανεωμένο Περιβόλι του Ουρανού στην Πλάκα, όπου εμφανίζονται με μεγάλη επιτυχία ο Χρήστος Νικολόπουλος, η Πίτσα Παπαδοπούλου, ο Στέλιος Διονυσίου και η Ραλλία Χρηστίδου υποστηρίζοντας με τα υπέροχα τραγούδια τους και το καλοσχεδιασμένο πρόγραμμά τους,  ότι είναι ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ.

DSC_4992_1001
Ο Γιώργος Παπαδάκης και ο Σπύρος Παπαδόπουλος, φανατικοί και οι δύο του καλού λαϊκού τραγουδιού, χειροκρότησαν με την ψυχή τους τον μεγαλύτερο Έλληνα λαϊκό συνθέτη και δεξιοτέχνη του μπουζουκιού Χρήστο Νικολόπουλο, την  αυθεντική ερμηνεύτρια Πίτσα Παπαδοπούλου, τον διαχρονικό  Στέλιο Διονυσίου και φυσικά την μοναδική Ραλλία Χρηστίδου. Μάλιστα ο Γιώργος Παπαδάκης ξεσήκωσε τους θαμώνες του μαγαζιού με το ζεϊμπέκικό του.

DSC_5184_1001

Στο Περιβόλι του ουρανού η συνάντηση κορυφής, με σήμα κατατεθέν την ποιότητα στη νυχτερινή διασκέδαση συνεχίζεται  με μεγάλη επιτυχία.  Το σχήμα πλαισιώνει η Αφροδίτη Χατζημηνά, η οποία παίζει πιάνο και τραγουδάει. Τη μουσική επιμέλεια του προγράμματος έχει αναλάβει ο Νίκος Στρατηγός.

DSC_5144_1001

DSC_5224_1001

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι
Το Περιβόλι του Ουρανού
Λυσικράτους 19, Πλάκα
Τηλ: 2103235517
Ημέρες λειτουργίας: Παρασκευή-Σάββατο βράδυ & Κυριακή μεσημέρι

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *