Καλαμάκια πολλαπλών χρήσεων από τα Καφεκοπτεία Λουμίδη

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 7 Αυγούστου 2019

ΚΑΦΕΚΟΠΤΕΙΑ ΛΟΥΜΙΔΗ ΚΑΛΑΜΑΚΙΑ 3

Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη συνεχίζοντας τη σταθερή και αναπτυσσόμενη πορεία τους διαμορφώνονται βάσει των νέων επιταγών και τάσεων. Μένοντας πιστοί σε μία ακόμη αξία, την προστασία του περιβάλλοντος, παρουσιάζουν νέα προϊόντα, φιλικά προς το περιβάλλον.

ΚΑΦΕΚΟΠΤΕΙΑ ΛΟΥΜΙΔΗ ΚΑΛΑΜΑΚΙΑ 4

Έως το 2021 αναμένεται να έχει απαγορευτεί πλήρως από την αγορά η χρήση πλαστικών προϊόντων μιας χρήσης, όπως καλαμάκια, μαχαιροπίρουνα, συσκευασίες fast food κα. Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη,συνεχίζοντας τις ορθές πρακτικές που τους προσφέρουν επιτυχημένη παρουσία στην ελληνική αγορά,προετοιμάζονται και καινοτομούν προτείνοντας στους πελάτες τους προϊόντα με θετικό οικολογικό αντίκτυπο. Επιλέγουν καλαμάκια μπαμπού, ανοξείδωτα, βουρτσάκια καθαρισμού και θήκη για την αποθήκευσή τους, παρουσιάζοντας μια ολοκληρωμένη πρόταση “ανθεκτική, υγιεινή, άκρως οικολογική και οικονομική”.

Θήκη για καλαμάκια

Για εκείνους που τους καλοκαιρινούς μήνες προτιμούν τον κρύο καφέ και τα ροφήματα, τα Καφεκοπτεία Λουμίδη, τους παροτρύνουν να αντικαταστήσουν τα πλαστικά καλαμάκια με νέα πολλαπλών χρήσεων. Με αυτήν την πρόταση, παρέχεται η δυνατότητα να απολαμβάνουν τον παγωμένο καφέ τους και ταυτόχρονα να μειώνεται η χρήση των πλαστικών, διατηρώντας το περιβάλλον καθαρό. Ακόμα, με τη χρήση των ανοιξείδωτων συσκευασιών και τα βουρτσάκια καθαρισμού, καθίσταται εφικτή η επαναλαμβανόμενη χρήση των προϊόντων..

ΚΑΦΕΚΟΠΤΕΙΑ ΛΟΥΜΙΔΗ ΚΑΛΑΜΑΚΙΑ 2

Μπορείτε να συμβάλλετε και εσείς στην προστασία του περιβάλλοντος, για αυτό αντικαταστήστε τα πλαστικά καλαμάκια με επαναχρησιμοποιούμενα που θα βρείτε στα Καφεκοπτεία Λουμίδη. .Ο πλανήτης εκπέμπει SOS! Ας βοηθήσουμε το περιβάλλον να είναι πιο καθαρό με λιγότερο πλαστικό.

ΚΑΦΕΚΟΠΤΕΙΑ ΛΟΥΜΙΔΗ ΚΑΛΑΜΑΚΙΑ 5

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

2 ΣΧΟΛΙΑ

 1. betty

  2019/08/07 στις 8:59

  Ναι, τα καλαμάκια και οι τσάντες μολύνουν το περιβάλλον. Όμως το να αναθέτεις ενοχές και δυσανάλογες ευθύνες στο άτομο και σαν κοινωνία δεν κάνεις κάτι για να διαχειριστείς, επεξεργαστείς και χρησιμοποιήσεις σκουπίδια που στοιβάζονται σα βουνά, κάτι πάει λάθος…

  • anan

   2019/08/07 στις 13:30

   Συμφωνώ απόλυτα.Ενοχές, χρεώσεις, και το αποτέλεσμα: χωματερές, ανακύκλωση μηδέν. Με τα ίδια μου τα μάτια σε επαρχιακή πόλη κοντά στην Αθήνα τα σκουπίδια της ανακύκλωσης συλλέγονταν στο απορριμματοφόρο με τα υπόλοιπα σκουπίδια…..

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *