Κανείς Δεν Ξέφυγε Από Την Ποντικοπαγίδα!

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 22 Μαρτίου 2015

-0098

Η κυρία Ράλστον πήγε να δει την… κυρία Ράλστον! Η Μαριάννα Τουμασάτου βρέθηκε ξανά στο αγαπημένο θέατρο Βεάκη, και πιάστηκε στην Ποντικοπαγίδα, αλλά αυτή τη φορά ως θεατής. Μαζί με τον Αλέξανδρο Σταύρου παρακολούθησε την παράσταση -που μέχρι πριν λίγους μήνες έπαιζε και η ίδια, είδε με πολλή χαρά όλους τους πρώην συμπρωταγωνιστές της  και συνεχάρη την Αγγελική Δαλιάνη, τη νέα κυρία Ράλστον.

-2

Την ίδια μέρα, την Ποντικοπαγίδα παρακολούθησε και ο Μάνος Παπαγιάννης, νόμιμος σύζυγος -εκτός σκηνής φυσικά- της κυρίας Ράλστον.

-0

Μετά την παράσταση, όλος ο θίασος της Ποντικοπαγίδας -Γιάννης Αϊβάζης, Όλγα Πολίτου, Αγγελική Δαλιάνη, Κάτια Νικολαΐδου, Λευτέρης Δημηρόπουλος, Θοδωρής Αντωνιάδης, Πέτρος Ξεκούκης και Γιώργος Ματαράγκας- μαζί με τη Μαριάννα Τουμασάτου, τον Αλέξανδρο Σταύρου, το Μάνο Παπαγιάννη, τη Νινέτα και τη Νταίζη Λεμπέση, συνέχισαν το βράδυ τους με συζήτηση και φαγητό στην Υδρία, το über alles εστιατόριο του Τζίμη Σταθοκωστόπουλου στην Πλάκα.

-987

Η συζήτηση, ήταν γύρω από τους Συμμαθητές, τη Δικαίωση και φυσικά την Ποντικοπαγίδα, που τελειώνει σήμερα Κυριακή 22/3 και ξεκινάει μια μίνι περιοδεία σε επιλεγμένες πόλεις, με πρώτο σταθμό την Πάτρα. Aν δεν έχετε δει την Ποντικοπαγίδα, ή αν θέλετε να την ξαναδείτε, έχετε απόψε στις 19.00 την ευκαιρία να δείτε ένα από τα καλύτερα αστυνομικά έργα σε μια εκπληκτική μεταφορά στο θέατρο Βεάκη, σε  σκηνοθεσία του Μανούσου Μανουσάκη.

-ρ

Μαριάννα Τουμασάτου, Κάτια Νικολαϊδου, Αλέξανδρος Σταύρου, Νταίζη Λεμπέση

-76887

Όλγα Πολίτου, Πέτρος Ξεκούκης, Γιώργος Ματαράγκας, Νινέτα Λεμπέση

-909

Μαριάννα Τουμασάτου, Όλγα Πολίτου, Αλέξανδρος Σταύρου

-765

Λευτέρης Δημηρόπουλος, Αγγελική Δαλιάνη, Μάνος Παπαγιάννης, Κάτια Νικολαϊδου

-000

Λευτέρης Δημηρόπουλος, Όλγα Πολίτου, Πέτρος Ξεκούκης

-977666

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *