Κοσμικά Θεσσαλονίκης!

Από την/τον Vasilis Papavasiliou | 27 Μαΐου 2014
Προηγούμενη σελίδα1 από 4Επόμενη σελίδα

_KT_7474

Μία πρωτότυπη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Αμφιθέατρο Τελετών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Με αφορμή τις εκλογές, παιδιά ηλικίας 13-16 ετών παρουσίασαν τις δικές τους ιδέες για την διακυβέρνηση της πόλης μας.

_KT_7839

Τα παιδιά του προγράμματος εξειδίκευσης “Leadership skills for school children: Παιδιά του Σήμερα, Ηγέτες του αύριο” του Πανεπιστημίου Μακεδονίας παρουσίασαν το όραμα τους και τις προτάσεις τους για τη Θεσσαλονίκη, μέσα από τρία νέα κόμματα που δημιούργησαν τα ίδια.

_KT_7460 (2)

Όταν τα αποθέματα στερεύουν, οι ιδέες μοιάζουν να επαναλαμβάνονται, και οι λύσεις ακούγονται ίδιες, τα παιδιά έχουν κάτι να μας πουν. Ελάτε να το ακούσετε. Γιατί αυτά θα είναι οι ηγέτες του αύριο.

_KT_7456 (2)

_KT_7449 (2)

Προηγούμενη σελίδα1 από 4Επόμενη σελίδα
Vasilis Papavasiliou

Vasilis Papavasiliou

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη, την οποία δεν αποχωρίζομαι ποτέ. Αγαπώ με πάθος το θέατρο (γι'αυτό θα μπορούσα να γίνω ηθοποιός ή σκηνοθέτης) καθώς επίσης και τον κινηματογράφο. Εκτιμώ την ευγένεια, την ειλικρίνεια και τους καλούς τρόπους συμπεριφοράς στους ανθρώπους και με ενοχλεί το ψέμα, η αχαριστία, η αγνωμοσύνη και το ''δήθεν'' στις κοινωνικές συναναστροφές. Κάποτε έκανα εύκολα φιλίες, αλλά μετά από πολλές απογοητεύσεις, τις επιλέγω με περισσότερη αυστηρότητα.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *