Κυριακάτικο Brunch στο New Taste

Από την/τον Christina Politi | 24 Νοεμβρίου 2013

IMG_1261

Το brunch στο New Taste στο New Hotel στη Φιλελλήνων είναι αναμφισβήτητα το ωραιότερο brunch στην Αθήνα . Πας μία φορά και εθίζεσαι. Καταρχήν στα κρουασάν μετά στα αυγά μπένεντικτ και πάντα στα μικρά χαμπουργκεράκια. Στο τέλος παραδίδεσαι στα γλυκά που διαλέγεις από τη βιτρίνα.

IMG_1254 IMG_1253

Σήμερα με τη βροχή ήταν πολύ ατμοσφαιρικά να παρακολουθείς έξω την κίνηση ασφαλής μέσα από τα κουρτινάκια απολαμβάνοντας delicious πρωινό στους κατακόκκινους αναπαυτικούς καναπέδες.

new-hotel_buffet-dinner_3868-new-150x150

Ηταν γεμάτο και πάντα μοσχομυρωδάτο το New Taste αφού το New Hotel φοράει ένα θεσπέσιο άρωμα σε όλους τους ορόφους του αντίστοιχο με αυτά στα καλά ξενοδοχεία στο Παρίσι. Η παρέα ήταν η κλασική: με το Βασίλη Νάτσιο να μας περιγράφει την παράσταση του Annie – μάλλον απογοητεύτηκε αλλά πάντα δίνουμε μία ευκαιρία στις παραστάσεις να τσουλήσουν. Ξεχώρισε τον Αργύρη Αγγέλου και αναρωτιέται γιατί έπρεπε ο Χατζηγιάννης να έχει γκριζαρισμένο μαλλί. Ο ‘Αρης Καβατζίκης είχε πάει χθες με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και το Στέλιο Καφαντάρη στο σχήμα Ρόκκο-Θεοδωρίδου και πέρασαν τέλεια αλλά η βότκα ήταν λίγο άγνωστη και το κεφάλι τους όχι και στα καλύτερά του. IMG_1251

Μαζί και η καλή τους φίλη Μαρίνα Κουγιουμτζόγλου που γνωρίζει Βασίλη και Αρη πάρα πολλά χρόνια και όλοι μαζί διηγήθηκαν τρελές ιστορίες από το στρατό – Βασίλης και Αρης υπηρέτησαν μαζί, γνωρίστηκαν την ημέρα που πέθανε η Αλίκη και έχουν ένα φωτογραφικό υλικό από τη θητεία τους στην Αλεξανδρούπολη που θα δημοσιεύσουμε και θα αναταράξει κόσμο!

Η Νατάσα Παπαευσταθίου κάνει τις δημόσιες σχέσεις στο New Hotel και είναι και ειδήμων και σε άλλα θέματα τα οποία αναλύουμε εκτενώς κάθε φορά που βρισκόμαστε. Σήμερα δίπλα μας καθόταν μαζί με το Τζώνη Καλημέρη και τον κούκλο γιο του Άλεξ.

IMG_1245 IMG_1244

Επίσης σήμερα ήταν η ημέρα του τζιν – όχι του ποτού που λατρεύω αλλά του υφάσματος με μοντέλα τον Αρη, το Σωτήρη Φουρτουλάκη και το Στέλιο.

IMG_1247

Breakfast is served daily between 07h00 am and 10h30 am.
For reservations, please contact : +30 210 3273170

Christina Politi

Christina Politi

Η Χριστίνα είναι δημοσιογράφος (υπήρξε και punKοσμικογράφος) έκανε περάσματα από την τηλεόραση, πολλές συνεντεύξεις, σχόλια, αμπελοφιλοσόφησε, έζησε ωραίες εποχές, ταξίδεψε πολύ, άκουσε πολλή μουσική, είδε θέατρο και κυρίως κινηματογράφο μανιωδώς, συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια, έστησε το Cosmopoliti (παρατσούκλι από το γραφείο), έβαλε νερό στο κρασί της, το φιλοσόφησε και παραμένει αισιόδοξη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σκυλιών ράτσας pug.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *