Κωνσταντίνος Ζέρβας: “Ερχόμαστε για να ενώσουμε τη Θεσσαλονίκη και όχι να τη χωρίσουμε”

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 28 Αυγούστου 2019

0759

 

Την πρώτη του ομιλία ως δήμαρχος Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε  ο Κωνσταντίνος Ζέρβας. Στην ομιλία του σημείωσε ότι καθήκον όλων είναι να φτάσουν τη Θεσσαλονίκη στην ακμή που της αρμόζει. Ζήτησε από την ομάδα του πολλή και σκληρή δουλειά και πρόσθεσε ότι δικαιούμαστε να ζούμε σε μια πόλη καθαρή, νοικοκυρεμένη, αισθητικά όμορφη και λειτουργική. Παράλληλα έστειλε, μήνυμα ενότητας προς όλους, λέγοντας “αρκετά με τους διχασμούς και τις ρηχές αντιπαραθέσεις” και απηύθυνε κάλεσμα προς όλους για μια συμμαχία για το καλό της Θεσσαλονίκης.

0760

«Η Θεσσαλονίκη μας καλεί. Το παρόν απαιτεί. Το μέλλον μας προκαλεί.»

Είμαστε εδώ, είμαστε έτοιμοι και είμαστε όλοι μαζί. Από αύριο, λοιπόν, λιγότεροι λόγοι και περισσότερο έργο. Και όπως μου είχε πει ένας πολύτιμος δάσκαλος μου στο Πειραματικό Σχολείο, ο αείμνηστος Χρίστος Τσολάκης όταν ξεκινούσα τα πρώτα βήματα γνώσης και προσπάθειας «Θέλω από εσάς 3 πράγματα: δουλειά, δουλειά και δουλειά!» ανέφερε κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Ζέρβας.

0758

Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας με την ομάδα του μετά το τέλος της τελετής

0762

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *