Κωνσταντίνος Μπούφης: υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Μαραθώνα με την «Πορεία Πράξης»

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 16 Μαρτίου 2019

boufis-konstantinos-1

Ο Κωνσταντίνος Μπούφης, σύζυγος της Νίκης Βίσση-Μπούφη, κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Μαραθώνα με την «Πορεία Πράξης» του Στέργιου Τσίρκα με σύνθημα “Προχωράμε με ευθύνη και συνέπεια, έχοντας μια νέα αντίληψη για το Δήμο Μαραθώνα”. Η οικογένεια Μπούφη, μετά την ολοκληρωτική καταστροφή που υπέστη από τη  φωτιά στο Μάτι το καλοκαίρι -που είχε ως αποτέλεσμα το ανυπολόγιστο χάσιμο της περιουσίας των κατοίκων, την τεράστια περιβαλλοντική καταστροφή και στοίχισε τη ζωή 100 συνανθρώπων μας-  δεν εγκατέλειψε την περιοχή και παλεύει μέχρι και σήμερα να σταθούν στα πόδια τους.

Ας γνωρίσουμε καλύτερα τον Κωνσταντίνο Μπούφη αλλά και γιατί πολιτεύεται με το συνδυασμό του Στέργιου Τσίρκα «Πορεία Πράξης», μέσα από το ένα μίνι βιογραφικό με δικά του λόγια:

Γεννήθηκα στο Χαλάνδρι…Από μικρό παιδί, κάθε καλοκαίρι παραθέριζα στο Μάτι, καθώς η οικογένειά μου ήταν από τις πρώτες που εγκαταστάθηκαν σε αυτό τον παράδεισο. Από το 1995 μέχρι σήμερα ζω μόνιμα στο Μάτι με την σύζυγό μου Νίκη Βίσση-Μπούφη και τις τρεις κόρες μας Βέρα, Σοφία & Ανδριάννα.

Ακόμα και σήμερα, μήνες μετά την πλήρη καταστροφή της περιοχής μας, δεν σκεφτήκαμε λεπτό να εγκαταλείψουμε τον τόπο που αγαπάμε. Με ένα σπίτι ολοσχερώς κατεστραμμένο, με δεκάδες δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε καθημερινά, με ένα Δήμο που απουσιάζει παντελώς, κανένα μέλος της οικογένειας μας δεν σκέφτηκε να φύγει.

Απογοητευμένος και θυμωμένος με την ανύπαρκτη απερχόμενη διοίκηση του Δήμου, αποφάσισα να δράσω κυρίως γιατί το επιτάσσει η συνείδησή μου. Δηλώνω λοιπόν «παρόν» και πολιτεύομαι με τον συνδυασμό του Στέργιου Τσίρκα «Πορεία Πράξης», καθώς μας ενώνουν οι ίδιες σκέψεις για την επόμενη μέρα της περιοχής μας. Ήρθε η ώρα, ο Δήμος Μαραθώνα να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν. Την επόμενη ημέρα των εκλογών έχουμε σαν προτεραιότητα την δημιουργία «Γραφείου Ειδικού Σκοπού» στο Μάτι με μοναδικό στόχο την αποκατάσταση των πληγεισών περιοχών. Ο Δήμος θα σταθεί δίπλα σε κάθε πολίτη που «χτυπήθηκε» ανεξάρτητα του μεγέθους του προβλήματος που αντιμετωπίζει.

  • Επαγγελματικά ασχολήθηκα με τα πρακτορεία τύπου ενώ υπήρξα συνιδιοκτήτης του «Σινέ Ρία»
  • Συνιδρυτικό μέλος του ΘΗΣΕΑ μετά την διάσπασή του από τον Εθνικό Νέας Μάκρης
  • Αθλητής στις ποδοσφαιρικές ομάδες Χαλανδρίου, Νέας Μάκρης, Τριγλίας και Θησέα
  • Γενικός αρχηγός του ΘΗΣΕΑ
  • Ιδρυτής και Πρόεδρος των ομίλων αντισφαίρισης Νέας Μάκρης (1997-2005)
  • 12 χρόνια μέλος του ΝΑΟΜΑ και τα τελευταία χρόνια αντιπρόεδρος

Λατρεύω τον αθλητισμό με τον οποίο ασχολούμαι τα τελευταία 30 χρόνια και σε τοπικό επίπεδο. Θεωρώ χρέος μου να ωθήσω με τις δυνάμεις μου την νεολαία της περιοχής μας στον αθλητισμό.

Με βασικά μου όπλα την πίστη, την ταπεινότητα και την εμπειρία μου πιστεύω πως μπορώ να βοηθήσω στην αναγέννηση του τόπου μας!

1569_ANA_VISI_NIKI_VISI_742016

Ο Κωνσταντίνος Μπούφης, εκτός από τη στήριξη της οικογένειά τους, έχει και τη στήριξη της Άννας Βίσση. H Άννα Βίσση έγραψε στο προφίλ της αδελφής της Νίκης, σχετικά με την υποψηφιότητα του γαμπρού της: Κώστα μου σε ξέρω πολλά χρόνια και μπορώ να πω για σένα μόνο τα καλύτερα !! Έχω ζήσει στο Μάτι μαζί σας και η αληθινή σου αγάπη για τον τόπο αυτό θα σου δώσει τη δύναμη που χρειάζεται για να τον φροντίσεις και να τον υπερασπιστείς όπως του αξίζει … Μαζί σου και σ΄αυτό! Καλή επιτυχία!

1003100_136042109932363_1907934154_n

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *