Κώστας Σπυρόπουλος: “Χριστίνα, Αθήνα είσαι εσύ!”

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 21 Απριλίου 2019

politispyropoulos

Μια ευχάριστη και συγκινητική δήλωση-έκπληξη, έκανε ο Κώστας Σπυρόπουλος στην προτελευταία παράσταση του θρυλικού Τοc Toc που ξεκίνησε τη θεατρική του διαδρομή το Νοέμβριο του 2013 και τελειώνει απόψε, 21 Απριλίου 2019 στο θέατρο ‘Ηβη (ενώ θα υπάρξει και καλοκαιρινή περιοδεία σε πολλά μέρη της Ελλάδας). Ο Κώστας που δεν αναλώνεται σε λόγια, αλλά με τις πράξεις του στηρίζει τους ανθρώπους που είναι δίπλα του, αφού ευχαρίστησε όλους τους συναδέλφους του και τον κόσμο που έφερε συνεχόμενα sold out στο Τoc Toc, αναφέρθηκε στην Χριστίνα Πολίτη και στην υποψηφιότητά της για δημοτική σύμβουλος στην Α’ Αθήνας με τον Παύλο Γερουλάνο (με σύνθημα Αθήνα είσαι εσύ) λέγοντας τα εξής:

Θα μου επιτρέψετε να πω κάτι πολύ προσωπικό. Θα το έλεγα σε συνέντευξη, αλλά νιώθω πιο άνετα να το πω σε σας, γιατί νιώθω πολύ οικεία. Πριν τρία χρόνια, γνώρισα ένα κορίτσι το οποίο με συνοδεύει ακόμα στη ζωή μου. Ήταν παρούσα πάντα, εδώ στο θέατρο, με τις ιστορίες στο Ιnstagram, με τις συνεντεύξεις, με όλα… Θέλω να της πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και επειδή περπατάγαμε τις νύχτες στους δρόμους της Αθήνας και μου έλεγε: μα πώς είναι έτσι, πώς είναι αυτό έτσι, πώς είναι εκείνο… ρε Χριστίνα Αθήνα είσαι εσύ! Αφού είσαι εσύ θα σε ψηφίσουμε λοιπόν, όποιοι θέλουν κι άμα θέλουν!

Μετά την παραπάνω δήλωση, ο κόσμος στο κατάμεστο Ήβη ξέσπασε σε χειροκροτήματα. Δείτε ολόκληρο το βίντεο στη συνέχεια:

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΕΝΑ ΣΧΟΛΙ0

  1. betty

    2019/04/22 στις 9:02

    Τι συγκινητικό! Και τι ταιριαστό ζευγάρι που είστε! Να μακροημερεύσετε μαζί.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *