Κessaris new generation: Εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο pop up store

Από την/τον Christina Politi | 11 Δεκεμβρίου 2018

251878

 Στο Pop up είχαμε την ευκαιρία να δούμε εντυπωσιακά κοσμήματα από το νέο brand της κόρης του Κώστα Καίσαρη, Anastasia Kessaris -επάνω-  όπως επίσης και τις ξεχωριστές δημιουργίες της Λυδίας Οικονόμου – κάτω με τη μητέρα της Λίζη.
251883
Μοναδικά χειροποίητα καπέλα και τσάντες από το brand IboMaraca εντυπωσίασαν με τα ζωηρά τους χρώματα. Είδαμε και απολαύσαμε υψηλής ποιότητας cashmere ρούχα και αξεσουάρ από το brand Aperse αλλά και ιδιαίτερα γούνινα αξεσουάρ από το νέο brand Aurora Furealis. Τα χρωματιστά μεταξωτά κιμονό και vinyl τσαντάκια έγιναν σίγουρη επιλογή για δώρα στους αγαπημένους μας από το brand Zarif. Τέλος, εντύπωση έκανε η άφιξη ενός yoga wellness brand, Aladastra, με τα πρωτοποριακά ecotex yoga mats τους.
251889 251868
Christina Politi

Christina Politi

Η Χριστίνα είναι δημοσιογράφος (υπήρξε και punKοσμικογράφος) έκανε περάσματα από την τηλεόραση, πολλές συνεντεύξεις, σχόλια, αμπελοφιλοσόφησε, έζησε ωραίες εποχές, ταξίδεψε πολύ, άκουσε πολλή μουσική, είδε θέατρο και κυρίως κινηματογράφο μανιωδώς, συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια, έστησε το Cosmopoliti (παρατσούκλι από το γραφείο), έβαλε νερό στο κρασί της, το φιλοσόφησε και παραμένει αισιόδοξη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σκυλιών ράτσας pug.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *