Λαμπερά εγκαίνια για το πρώτο dine in κατάστημα της L’Artigiano

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 14 Ιουνίου 2019

60901555_10157551806757868_7320843048194146304_n
Με απόλυτη επιτυχία και με πλήθος καλεσμένων από τον καλλιτεχνικό, επιχειρηματικό  χώρο πραγματοποιήθηκαν τα λαμπερά εγκαίνια του πρώτου dine in καταστήματος της L’ Artigiano στην περιοχή της Ακρόπολης.

Ειδικότερα, το «παρών» στην εκδήλωση της L’ Artigiano έδωσαν αξιόλογοι δημοσιογράφοι και σημαντικά ονόματα από τον καλλιτεχνικό κόσμο, οι οποίοι θαύμασαν το μοντέρνο χώρο και τον ξεχωριστό αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του καταστήματος ενώ παράλληλα απόλαυσαν μια μεγάλη ποικιλία πιάτων, με πρωταγωνιστές τις λαχταριστές πίτσες και τις μοναδικές μακαρονάδες.

1 Άννη Καραγκιουλέ (Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων L’artigiano), Χρήστος Βιτσικάνος (Ιδιοκτήτης L’artigiano), Ρόζα Αρσενιάν, Γιάννης Καζανίδης

00

Ρένος Ρώτας, Βασίλης Νάτσιος, Γιώργος Πράσινος

4

Χρήστος Βιτσικάνος ( Ιδιοκτήτης L’artigiano),Βίκυ Κάβουρα, Γιάννης Χατζηγεωργίου

5

Δημήτρης Δράκος, Θωμάς Ντούμας

6

Γιάννης Σπαλιάρας,Χρήστος Βιτσικάνος ( Ιδιοκτήτης L’artigiano)

7

Βασίλης Σίμος, John Elegance, Γιάννης Καζανίδης, Βασίλης Gutmacher

8Γιάννης Σπαλιάρας, Βασίλης Σίμος, Ρένος Ρώτας, Γιάννης Καζανίδης, Γιώργος Πράσινος, Βασίλης Παππάς

9Jordan Genidogan, Vaggelis Mansaray, Δημήτρης Ταταράκης, Στέφανος Γιαννακόπουλος

10

Βασίλειος Κωστέτσος, Ιωάννα Στασινοπούλου (Γενική Διεύθυνση L’artigiano)

11

Γιώργος Μανίκας, Κώστας Σόμμερ, Δημήτρης Αλεξάνδρου

2

Στην πιο ατμοσφαιρική γειτονιά της Αθήνας, μικροί και μεγάλη έχουν τη δυνατότητα πλέον να απολαμβάνουν μια μοναδική γευστική εμπειρία που εγγυώνται τόσο οι ποιοτικές πρώτες ύλες που χρησιμοποιεί η L’ Artigiano όσο και ο ξεχωριστός και απόλυτα φιλόξενος χώρος του πρώτου dine in καταστήματος της εταιρείας.

Η αισθητική του καταστήματος αλλά και τα εμπνευσμένα και μοντέρνα πιάτα της L’Artigiano ενθουσίασαν τους παρευρισκόμενους και έδωσαν το έναυσμα της νέας διαδρομής της εταιρείας στο χώρο των dine in καταστημάτων.

Τις δημόσιες σχέσεις και την επικοινωνία ανέλαβε ο Γιάννης Καζανίδης –JGK&associates.

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *