Μία Κούκλα Νύφη!

Από την/τον Christina Politi | 17 Ιουλίου 2012

20120717-103452.jpg

Η ωραιότερη νύφη μέχρι τώρα – από γάμουs φίλων τουλάχιστον ήταν η Δώρα του Κωσταντίνου Ανανιάδη – “ψυχή” της πλέον απαραίτητης μου ..

Nova και της Forthnet. Ο γάμος των παιδιών έγινε στον ιερό ναό της Κοίμησης της Θεοτόκου στη Βάρκιζα και μετά στο BALUX Prive. Τραγούδησε ο Γιώργος Γιαννιάς το αγαπημένο τουs τραγούδι “τα πάντα είσαι εσύ”, ο Δήμος Μπέκε, ο Γιώργος Χατζάκης και ο Γιώργος Μάης. Το τραγούδι που χόρεψαν ήταν το soundtrack της ταινίας Αόρατος Εραστής, unchained melody.
Το νυφικό της Δώρας ήταν σχεδιασμένο από την Έλενα Βορρέα και τα παπούτσια Yves Saint Laurent. Τα μαλλιά και το make up επιμελήθηκε η ομάδα του Κωνσταντίνου Χατζή.
Του γαμπρού το κουστούμι ήταν Versage και τα παπούτσια Prada.
Α , ναι έφυγαν κατευθείαν για μήνα του μέλιτος και είναι πολύ ερωτευμένοι! Να ζήσετε!

20120717-103516.jpg

20120717-103540.jpg
οι κουμπάροι: Γιώργος Θαναηλάκης και Πένυ Γιατρουδάκη (Αδελφή της νύφης)

Christina Politi

Christina Politi

Η Χριστίνα είναι δημοσιογράφος (υπήρξε και punKοσμικογράφος) έκανε περάσματα από την τηλεόραση, πολλές συνεντεύξεις, σχόλια, αμπελοφιλοσόφησε, έζησε ωραίες εποχές, ταξίδεψε πολύ, άκουσε πολλή μουσική, είδε θέατρο και κυρίως κινηματογράφο μανιωδώς, συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια, έστησε το Cosmopoliti (παρατσούκλι από το γραφείο), έβαλε νερό στο κρασί της, το φιλοσόφησε και παραμένει αισιόδοξη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σκυλιών ράτσας pug.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *