Μαζί στο τρέξιμο: Run with your dog

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 10 Οκτωβρίου 2015

Η βράβευση

Με απόλυτη επιτυχία και πολύ ενθουσιασμό, ολοκληρώθηκε το 2ο RUN with your DOG από τα Friskies®, την Κυριακή 4 Οκτωβρίου, Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων, στο Άλσος Εθνικής Τραπέζης στη Φιλοθέη, αποδεικνύοντας την ιδιαίτερη σχέση μεταξύ ιδιοκτήτη και σκύλου. Η συμμετοχή στο 2ο RUN with your DOG ξεπέρασε κάθε προσδοκία και περισσότερο από 1 τόνος τροφής προσφέρθηκε στην Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία, ενισχύοντας το σημαντικό της έργο, μέρος του οποίου είναι η σίτιση εκατοντάδων αδέσποτων.

Αναμνηστική φωτογραφία

Ιδιοκτήτες έτρεξαν μαζί με το κατοικίδιό τους μια απόσταση 2 χιλιομέτρων, ενώ φέτος οικογένειες μαζί με τα παιδιά τους συμμετείχαν σε ειδικά “family runs” με το τετράποδο φίλο να τρέχει μαζί με όλη την οικογένειά του, με κύριο στόχο να διασκεδάσουν και να ενδυναμώσουν ακόμα περισσότερο τη σχέση τους.

Μικροί και μεγάλοι μαζί με το σκύλο τους, εκτός από τους αγώνες δρόμου, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν σχετικά με θέματα όπως η υπακοή, το παιχνίδι και η βόλτα με το σκύλο τους, αλλά και να διασκεδάσουν με παράλληλες δράσεις που πλαισίωσαν την εκδήλωση, όπως face painting, dog art με τις πατουσίτσες των σκύλων, dj sets, κλπ.

Ο τερματισμός

Οι αγώνες ανέδειξαν χρυσούς, αργυρούς και χάλκινους νικητές, οι οποίοι κέρδισαν τροφή για 1 ολόκληρο χρόνο, 6 και 3 μήνες αντίστοιχα, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν αναμνηστικά διπλώματα για το 2ο RUN with your DOG.

Το RUN with your DOG αποτελεί πια ένα δρομικό κίνημα, γι’ αυτό και θα συνεχιστεί με προπονήσεις ελεύθερου τρεξίματος για ιδιοκτήτες και το σκύλο τους καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς!

Η εκκίνηση

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *