Μακεδονικός Χαλβάς: Στιγμές γεμάτες αθλητισμό, δύναμη και ενέργεια στο 8o Spetses Mini Marathon

Από την/τον Christina Politi | 13 Οκτωβρίου 2018

MakedonikosHalvasSMM2

Το Spetses Mini Marathon, το μεγαλύτερο multi-sport event της Ελλάδας, ολοκληρώθηκε και φέτος με τη συμμετοχή χιλιάδων ατόμων και τη διαχρονική υποστήριξη του Μακεδονικού Χαλβά, που μοίρασε δύναμη, ενέργεια και απόλαυση σε όλους! Η φετινή, όγδοη κατά σειρά, διοργάνωση πραγματοποιήθηκε σε κλίμα ενθουσιασμού στις ηλιόλουστες Σπέτσες, μεταξύ 5 και 7  Οκτωβρίου.

Για μια ακόμη χρονιά, ο Μακεδονικός Χαλβάς έδωσε το εναρκτήριο λάκτισμα της διοργάνωσης, πραγματοποιώντας το καθιερωμένο δείπνο καλωσορίσματος στο εστιατόριο «Το Νερό της Αγάπης». Στο πλαίσιο αυτού, αθλητές και δημοσιογράφοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν υπέροχες παραδοσιακές γεύσεις αλλά και Μακεδονικό Χαλβά και Μακεδονικό Ταχίνι σε ξεχωριστές γαστριμαργικές δημιουργίες.

MakedonikosHalvasSMM1

Το 8ο Spetses Mini Marathon προσέλκυσε το ενδιαφέρον περισσότερων από 19.000 ανθρώπων όλων των ηλικιών, από 42 διαφορετικές χώρες. Μεταξύ αυτών, τη διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους καταξιωμένοι αθλητές και VIPs, όπως ο Γιάννης Δρυμωνάκος, brand Ambassador του θεσμού, αλλά και η πρωταθλήτρια χιονοδρομίας Μαρία Σαμαρίνου, ενώ το «παρών» έδωσε και ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών, με τις Κλέλια και Άννυ Πανταζή, οι οποίες αγωνίστηκαν για καλό σκοπό. Επιπλέον, στο νησί των Σπετσών βρέθηκε, πέρα από τον ποδηλάτη Νίκο Παπαγγελή, η μαραθωνοδρόμος Γκλόρια Πριβιλέτζιο αλλά και ο σημαιοφόρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας στο Ρίο 2016, Γρηγόρης Πολυχρονίδης.

MakedonikosHalvasSMM3

Την ομάδα του Μακεδονικού Χαλβά εκπροσώπησαν φέτος οι δημοσιογράφοι Τζένη Μελιτά και Σπύρος Μαργαρίτης, οι οποίοι έκαναν SUP, έτρεξαν στη διαδρομή των 5 χιλιομέτρων και έδωσαν στη διοργάνωση μια μοναδική διάσταση αισιοδοξίας με την ενέργεια και την καλή τους διάθεση! Όλα αυτά χάρη στο Μακεδονικό Χαλβά, τον ιδανικό σύμμαχο όσων αθλούνται και όχι μόνο, απαντώντας στην ανάγκη για ισορροπημένη διατροφή, ενέργεια και υψηλές επιδόσεις!

MakedonikosHalvasSMM8

Άρης Καβατζίκης και Χριστίνα Πολίτη

MakedonikosHalvasSMM6

 Νανώ Κουγιουμτζόγλου, Θάλεια Καραφυλλίδου, Σοφία Τσίπα

MakedonikosHalvasSMM7 Δρ. Λύδα-Μαρίνα Κουταρέλλη και Δέσποινα Καμπούρη

MakedonikosHalvasSMM9

Νάσος Γαλακτερός, Κριστέλ Βουρνά, Δρ. Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη, Γιάννης Δρυμωνάκος και Απόστολος Χρήστου

MakedonikosHalvasSMM10

 Χριστίνα Βραχάλη, Θοδωρής Φίλιππας

MakedonikosHalvasSMM11

Γιώτα Αναπλιώτου, Στέφανος Δημητριάδης, Τζένη Μελιτά, Σπύρος Μαργαρίτης και Δρ. Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη

Christina Politi

Christina Politi

Η Χριστίνα είναι δημοσιογράφος (υπήρξε και punKοσμικογράφος) έκανε περάσματα από την τηλεόραση, πολλές συνεντεύξεις, σχόλια, αμπελοφιλοσόφησε, έζησε ωραίες εποχές, ταξίδεψε πολύ, άκουσε πολλή μουσική, είδε θέατρο και κυρίως κινηματογράφο μανιωδώς, συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια, έστησε το Cosmopoliti (παρατσούκλι από το γραφείο), έβαλε νερό στο κρασί της, το φιλοσόφησε και παραμένει αισιόδοξη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σκυλιών ράτσας pug.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *