Μαρία Μενούνος: βραδινή έξοδος λίγες ώρες πριν το γάμο της

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 5 Οκτωβρίου 2018

MARIA MENOUNOS @ MUSEUM RESTAURANT_1

Η Μαρία Μενούνος βρίσκεται στην Ελλάδα, πιο ευτυχισμένη από ποτέ και δεν το κρύβει! Η Μαρία Μενούνος,  βρέθηκε στο Museum Restaurant στην Κηφισιά, μαζί με τον σύντροφό της, τους κουμπάρους της και φίλους τους λίγες στιγμές πριν το γάμο και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Η παρουσιάστρια μας κρατά όλους συντονισμένους στα social media της, αποκαλύπτοντας συνεχώς λεπτομέρειες για το γάμο της.

MARIA MENOUNOS @ MUSEUM RESTAURANT_2

Επιθυμία της παρουσιάστριας είναι ο γάμος της να τηρεί τις ελληνικές παραδόσεις και να έχει έντονο ελληνικό χαρακτήρα. Την επιθυμία αυτή έχει αναλάβει να εκπληρώσει ένας από τους αγαπημένους της φίλος Δημήτρης Χριστοφιλέας, με το Δειπνοσοφιστήριον Catering να διοργανώνει εξολοκλήρου το γάμο των ονείρων της.

Ο γάμος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6/10, στο χωριό Άκοβο Αρκαδίας, στην ιδιαίτερη πατρίδα της!

MARIA MENOUNOS @ MUSEUM RESTAURANT_3

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *