Μεγάλη νίκη του τριαθλητή Παναγιώτη Δημόπουλου

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 24 Σεπτεμβρίου 2019

1 (1)

Η Cenegenics® Ελλάδος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεγάλη νίκη του τριαθλητή Παναγιώτη Δημόπουλου στην αθλητική εκδήλωση τριάθλου, Aquathlon, κολύμβησης και τρεξίματος Epidavros Triathlon.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Επίδαυρο. Πρόκειται για διοργάνωση η οποία έχει διεξαχθεί το 2014, 2017, και 2018 με πολύ μεγάλη επιτυχία, αφήνοντας το δικό της στίγμα στην τριαθλητική κοινότητα.  Η Cenegenics® είναι υπερήφανος χορηγός του Παναγιώτη Δημόπουλου.

3

Ο τριαθλητής μας Παναγιώτης Δημόπουλος κατέκτησε την 1η θέση γενικής στα 1500μ. ανοιχτής θαλάσσης, 1η θέση γενικής στα 5χλμ τρέξιμο και 1η θέση γενικής στο Τρίαθλο Sprint Distance στο Epivadros action 2019, Σεπτέμβριος 2019.

2 (1)Ο Παναγιώτης Δημόπουλος με τους ιατρούς της Cenegenics®

4

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *