Με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο κάνουμε νέα αρχή γεμάτη αισιοδοξία

Από την/τον Christina Politi | 6 Φεβρουαρίου 2019

New+Moon+in+Aquarius

Νέα Σελήνη στον Υδροχόο
Το πρωί της Κυριακής στις 09:20 έχουμε τη Νέα Σελήνη η οποία γίνεται στο τρίτο δεκαήμερο του Υδροχόου. Το ολοκαίνουριο νέο φεγγάρι επαναφέρει την αισιοδοξία στη ζωή μας και στέλνει θετικές δονήσεις για την εξέλιξη ζητημάτων που αφορούν την φιλία, το συλλογικό πνεύμα και το γενικότερο ενδιαφέρον για τον άνθρωπο. Πάντα η Νέα Σελήνη ευνοεί τα νέα ξεκινήματα, τα οποία πρέπει να μείνουν μακριά από την επιφάνεια, τουλάχιστον μέχρι να πατήσουν καλά στα πόδια τους και να αρχίσουν να αποδίδουν. Σε επίπεδο σχέσεων και συνεργασιών πρέπει να κρατήσουμε τους άσσους στα μανίκια μας και να μην φανερώσουμε από την αρχή τις προθέσεις μας και να χρησιμοποιούμε τα «όπλα» μας ανάλογα με την εξέλιξη ώστε να οδηγήσουμε τις καταστάσεις εκεί όπου επιθυμούμε.
Συχνές θα είναι οι περιπτώσεις που η ατμόσφαιρα θα ηλεκτρίζεται και οι εντάσεις θα μας αποσπούν την συγκέντρωση από τον στόχο μας ή ακόμα και θα μας προκαλούν απογοήτευση. Όμως ακριβώς σε αυτό το σημείο ο συμπαντικός σύμμαχός μας θα δίνει λύσεις και όλα θα φτιάχνουν από το πουθενά! Υπομονή λοιπόν μέχρι να έρθουν τα ωραία…
Τα οικονομικά θέματα τραβάνε την προσοχή μας. Η οικονομική κατάσταση μας απασχολεί έντονα και πιθανότατα θα αρχίσει να μας ασκεί πίεση. Πρέπει να βρούμε τον σωστό τρόπο να διοχετεύσουμε αυτή την πίεση και να επικεντρωθούμε στην οργάνωση και τον προγραμματισμό που θα μας βοηθήσει να επιτύχουμε στο αποτέλεσμα που αποζητάμε. Υπάρχει τρόπος να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά και αυτός δεν είναι άλλος από το να εργαστούμε σκληρά και με οργάνωση προς τη κατεύθυνση των επιθυμιών μας.
Ο Κρόνος αναμένεται να βάλει σκληρές δοκιμασίες στις σχέσεις μας.  Έτσι πρέπει να φροντίσουμε να κρατήσουμε καθαρές τις επαφές μας, να μην βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα και κάνουμε ότι είναι στις δυνάμεις μας ώστε να συντηρήσουμε τις ισορροπίες.
Το γενικό κλίμα περιέχει ενέργεια και δυναμισμό. Στο χέρι μας είναι να βρούμε τον σωστό τρόπο να τα χρησιμοποιήσουμε ώστε να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα και να αποφύγουμε πιθανές αρνητικές τροπές.
Νέα Σελήνη στον Υδροχόο και τα ζώδια
Οι κερδισμένοι των ημερών προφανώς είναι οι Υδροχόοι, Ζυγοί και Δίδυμοι του τρίτου δεκαημέρου καθώς θα τους παρουσιαστούν ευκαιρίες ανάπτυξη και εξέλιξης, τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική τους ζωή.
Κριοί και Τοξότες εισπράττουν και αυτοί σημαντικές δόσεις εύνοιας, ο οποία θα λειτουργήσει περισσότερο μέσα στο φιλικό τους κύκλο (Κριοί), όσο και μέσα από το άμεσο περιβάλλον τους ή μέσω κάποιων σημαντικών ειδήσεων, που θα φέρουν εξέλιξη στις υποθέσεις τους (Τοξότες).
Τους Λέοντες η Νέα Σελήνη τους επηρεάζει κυρίως στον τομέα των σχέσεων. Μια νέα σχέση ή συνεργασία είναι πιθανή, που όμως θα πρέπει να την προσέξουν και να είναι επιφυλακτικοί η να της δώσουν χρόνο προκειμένου να την αποδεχτούν.
Ταύροι και Σκορπιοί θα έρθουν αντιμέτωποι με ζητήματα του οικογενειακού ή του επαγγελματικού τους χώρου και θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην διαχείρισή τους.
Καρκίνοι και Αιγόκεροι θα κληθούν να χειριστούν οικονομικής φύσεως υποθέσεις, οι οποίες απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή.
πηγή astrologos.gr
Christina Politi

Christina Politi

Η Χριστίνα είναι δημοσιογράφος (υπήρξε και punKοσμικογράφος) έκανε περάσματα από την τηλεόραση, πολλές συνεντεύξεις, σχόλια, αμπελοφιλοσόφησε, έζησε ωραίες εποχές, ταξίδεψε πολύ, άκουσε πολλή μουσική, είδε θέατρο και κυρίως κινηματογράφο μανιωδώς, συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια, έστησε το Cosmopoliti (παρατσούκλι από το γραφείο), έβαλε νερό στο κρασί της, το φιλοσόφησε και παραμένει αισιόδοξη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σκυλιών ράτσας pug.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *