Μια Αγκαλιά Για Τα Παιδιά

Από την/τον Vasilis Papavasiliou | 6 Ιουνίου 2014
Προηγούμενη σελίδα1 από 2Επόμενη σελίδα

IMG_5982

Με την έμπρακτη υποστήριξη, τον ενθουσιασμό και την παρουσία της Νατάσας Θεοδωρίδου πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της συλλεκτικής συσκευασίας Ultra Facial Cream 125ml, στο νέο Kiehl’s corner στο κατάστημα Hondos Center Apollonia Politia. Έτσι η Kiehl’s συγκέντρωσε το ποσό των €3.000, το οποίο θα διαθέσει για την ενίσχυση του Ορφανοτροφείου Θηλέων Θεσσαλονίκης «Μέλισσα».(φωτο πάνω: Νατάσα Θεοδωρίδου, Ζιζή Συμεωνίδου)

IMG_4228

Δημήτρης Λεκάκκος, Αγγελική Χόντου, Νατάσα Θεοδωρίδου, Μαρία Χατζιαμάλλου

Στις 29 Μαΐου, η Νατάσα Θεοδωρίδου βρέθηκε στο corner της Κiehl’s στο Hondos Center Apollonia Politia, για να υποδεχθεί τους φίλους της και τους φίλους της Kiehl’s που έσπευσαν να αποκτήσουν τη συλλεκτική συσκευασία Ultra Facial Cream 125ml! Έτσι, η εταιρεία καλλυντικών Kiehl’s, πιστή στη δέσμευσή της να προσφέρει στις κοινωνίες όπου δραστηριοποιείται, συγκέντρωσε το ποσό των €3.000, το οποίο θα διαθέσει για την ενίσχυση του Ορφανοτροφείο Θηλέων «ΜΕΛΙΣΣΑ» της Θεσσαλονίκης.

«Χαίρομαι που συμβάλλαμε όλοι σε αυτό το κάλεσμα που μόνο κάλο θα κάνει στα παιδιά. Θα παρότρυνα όμως όλους μας, την αξία της προσφοράς να την κουβαλάμε μέσα μας κάθε λεπτό και όχι μόνο κατά περίσταση» δήλωσε η Νατάσα Θεοδωρίδου.

IMG_4457

Μαρία Χατζιαμάλλου, Ελίνα Σπηλιοπούλου

IMG_4453

Έρη Μανδύλα

IMG_4357

Σοφία Ρεγκούκου, Ελπίδα Κορρέ, Ευδοκία Κυριακοπούλου

IMG_4333

Αλεξάνδρα Γωγούση

Προηγούμενη σελίδα1 από 2Επόμενη σελίδα
Vasilis Papavasiliou

Vasilis Papavasiliou

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη, την οποία δεν αποχωρίζομαι ποτέ. Αγαπώ με πάθος το θέατρο (γι'αυτό θα μπορούσα να γίνω ηθοποιός ή σκηνοθέτης) καθώς επίσης και τον κινηματογράφο. Εκτιμώ την ευγένεια, την ειλικρίνεια και τους καλούς τρόπους συμπεριφοράς στους ανθρώπους και με ενοχλεί το ψέμα, η αχαριστία, η αγνωμοσύνη και το ''δήθεν'' στις κοινωνικές συναναστροφές. Κάποτε έκανα εύκολα φιλίες, αλλά μετά από πολλές απογοητεύσεις, τις επιλέγω με περισσότερη αυστηρότητα.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *