Μια μαγική βραδιά για τα παιδιά από το Σύλλογο Γυναίκες Χωρίς Σύνορα Θεσσαλονίκης & το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

Από την/τον Vasilis Papavasiliou | 12 Ιανουαρίου 2019

ΓχΣ (20)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση «A Wish Without Borders» που διοργάνωσαν από κοινού τα σωματεία «Γυναίκες Χωρίς Σύνορα» Θεσσαλονίκης και το «Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)» στη Θεσσαλονίκη, στο ξενοδοχείο Porto Palace. Σκοπός της φιλανθρωπικής εκδήλωσης  «A Wish Without Borders» ήταν να συγκεντρωθούν έσοδα για να εκπληρωθεί από το «Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) η Ευχή του Γιώργου, 16 ετών, που όνειρό του είναι να επισκεφτεί τη Ρεάλ Μαδρίτης και να γνωρίσει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, προσφέροντας έτσι, χαρά, δύναμη και κουράγιο σε αυτόν και την οικογένειά του!

Στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου Porto Palace, το κοινό αγκάλιασε με θέρμη την εκδήλωση «A Wish Without Borders» και συνέβαλε με την  παρουσία του και την ενεργή συμμετοχή του στο να γίνει η Ευχή του Γιώργου πραγματικότητα! Οι εκπρόσωποι των δύο σωματείων Έφη Πεϊτσίνη (Γυναίκες Χωρίς Σύνορα Θεσσαλονίκης) και Αναστασία Μανιά «Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), ευχαρίστησαν στις ομιλίες τους όλους όσοι συνέβαλαν στην υπέροχη βραδιά και γενικά συνδράμουν στο ιδιαίτερο έργο τους, μια προσφορά ετών, μια κοινωνική δράση που απαλύνει τον ανθρώπινο πόνο και δίνει δύναμη και ελπίδα.

ΓχΣ (259)

Κατά τη διάρκεια του Δείπνου η πρέσβειρα του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) Φαίη Σκορδά  μίλησε για το Πρόγραμμα «Υιοθεσία Ευχής», όλα τα έσοδα του οποίου  διατίθενται για την εκπλήρωση ευχών που έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν τη ζωή παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες καθώς το Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος έχει εκπληρώσει  περισσότερες από 2.000 ευχές και δέχεται καθημερινά αιτήματα από παιδιά που δοκιμάζονται. Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς ήταν όταν τα παιδιά που έζησαν την εμπειρία της Ευχής, με την καθοδήγηση του ηθοποιού Σταύρου Ζαλμά, μοιράστηκαν με το κόσμο, τις προσωπικές τους εμπειρίες και τα συναισθήματά τους, μετά την εκπλήρωση των Ευχών τους.

ΓχΣ (495)

Οι ταλαντούχοι Duo Violins μάγεψαν με τα ηλεκτρονικά βιολιά τους και το εκπληκτικό παίξιμό τους, ενώ κατόπιν τη μουσική σκυτάλη ανέλαβε ο Διονύσης Σχοινάς με το συγκρότημά του.  Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, πάντα κοντά στα παιδιά, ξεσήκωσε με τις αγαπημένες του επιτυχίες το κοινό, που χόρευε μέχρι αργά το βράδυ. Ήταν μια ιδιαίτερα συγκινητική βραδιά, που ξεχείλιζε από μηνύματα αγάπης, ελπίδας και αισιοδοξίας! Η ελπίδα και η αγάπη φωτίζουν τις ζωές όλων! Οι ευχές γίνονται πραγματικότητα!

ΓχΣ (105)Έφη Πεϊτσίνη (Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναίκες Χωρίς Σύνορα Θεσσαλονίκης, Φαίη Σκορδά (πρέσβειρα του Make-A-Wish Greece (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), Αναστασία Μανιά (Πρόεδρος του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) ΓχΣ (261)

ΓχΣ (291) ΓχΣ (304) ΓχΣ (490) ΓχΣ (537)

 

Vasilis Papavasiliou

Vasilis Papavasiliou

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη, την οποία δεν αποχωρίζομαι ποτέ. Αγαπώ με πάθος το θέατρο (γι'αυτό θα μπορούσα να γίνω ηθοποιός ή σκηνοθέτης) καθώς επίσης και τον κινηματογράφο. Εκτιμώ την ευγένεια, την ειλικρίνεια και τους καλούς τρόπους συμπεριφοράς στους ανθρώπους και με ενοχλεί το ψέμα, η αχαριστία, η αγνωμοσύνη και το ''δήθεν'' στις κοινωνικές συναναστροφές. Κάποτε έκανα εύκολα φιλίες, αλλά μετά από πολλές απογοητεύσεις, τις επιλέγω με περισσότερη αυστηρότητα.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *