Μουρμούρα Με Απρόσμενη Επίσκεψη!

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 2 Ιουλίου 2014

Αντώνης Λουδάρος, Ελένη Κοκκίδου, Αντώνης  Αντωνίου

Απόψε,  Τετάρτη 2 Ιουλίου, στις 21:00, guest εμφάνιση στη σειρά Μην αρχίζεις τη μουρμούρα  θα κάνει ο Αντώνης Λουδάρος, ο οποίος θα υποδυθεί τον γκέι αδερφό της Βούλας που έρχεται να τους επισκεφτεί φέρνοντας κι ένα αναπάντεχο νέο. Αποφάσισε να παντρευτεί και να νοικοκυρευτεί με μια καλή κοπέλα. Είναι αλήθεια όμως ή συμβαίνει κάτι τελείως διαφορετικό;

Αντώνης Λουδάρος, Ελένη Κοκκίδου

Η Βούλα είναι γεννημένη στην Κρήτη και είναι υπερήφανη γι’ αυτό. Παινεύεται συνέχεια για την καταγωγή της και τα αδέρφια της. Δεν ακούει κουβέντα από τον Μηνά όταν πρόκειται για την οικογένειά της στην Κρήτη. Η απρόσμενη επίσκεψη όμως του αδερφού της Γιάννη, θα ταράξει τα νερά. Και φυσικά σε όλη αυτή την ταραχή μέρος ευθύνης φέρει και ο Μηνάς!

Αντώνης Λουδάρος, Αντώνης Αντωνίου, Ελένη  Κοκκίδου(1)

Στα άλλα δύο ζευγάρια: Ο Χάρης δεν αντέχει άλλο στην Αθήνα και θέλει διακοπές. Η Βάσω όμως δεν μπορεί να πάρει άδεια ακόμα. Ο Χάρης της λέει να πάει μόνος του στην Ύδρα στον Χρήστο, αλλά η Βάσω ούτε να το ακούσει κι ενώ καταφέρνει να βρει μια λύση, ο Χάρης της τα γυρνάει.

Η Μαρίνα ποστάρει κατά λάθος μια φωτογραφία της στο προφίλ της στο facebook. Η φωτογραφία παίρνει πολλά λάικ και η Μαρίνα παθαίνει κόλλημα με τα selfies! Όπου σταθεί κι όπου βρεθεί φωτογραφίζεται, σπάζοντας τα νεύρα του Ηλία.

Αντώνης Λουδάρος

 

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *