Μόνο για γυναίκες: ποιο χρώμα μαλλιών ταιριάζει στο ζώδιό σας

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ Από την/τον xtenismata.gr | 6 Ιουνίου 2019
Προηγούμενη σελίδα1 από 2Επόμενη σελίδα

μαλλια

Τα μαλλιά μας είναι το στολίδι της εμφάνισής μας. Εκφράζουν την προσωπικότητα, την ταυτότητα και μαρτυρούν πολλές πτυχές της ψυχής μας. Όλοι έχουμε γεννηθεί με ένα χρώμα στα μαλλιά, αλλά μία αλλαγή -έστω και μικρή – μπορεί να ενισχύσει την αυτοπεποίθηση μας, να αλλάξει τελείως τη διάθεσή μας και να μας κάνει να αισθανθούμε πιο γοητευτικές και ελκυστικές.

Ποιο χρώμα όμως είναι κατάλληλο ανάλογα με το ζώδιό μας; Μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξετε χρώμα στα μαλλιά σας για να ενισχύσετε τα καλύτερα χαρακτηριστικά σας και να αναδείξετε τη θηλυκότητα σας; Βρείτε τι ταιριάζει σε εσάς και κάντε σήμερα την ανανέωσή σας!

μαλλια 6

 

Κριός: Το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου είναι μία γυναίκα κυρίαρχος, ισχυρή, ανταγωνιστική, δυναμική, ορμητική, και θέλει πάντα να ξεχωρίζει. Διαλέξτε σκούρες καστανές αποχρώσεις και τονίστε την θηλυκότητα σας προσθέτοντας γλυκές κόκκινες ανταύγειες.

Ταύρος: Οι γυναίκες Ταύροι επιθυμούν κάθε αίσθηση πολυτέλειας αλλά ταυτόχρονα είναι πολύ εργατικές και αγαπούν κάθε τι έχει σχέση με τη φύση. Κάθε απόχρωση του πυρόξανθου στα μαλλιά σας είναι σε αρμονία με το γήινο αισθησιασμό του ζωδίου σας.

Δίδυμοι: Η ποικιλία είναι το αλατοπίπερο της ζωής μιας γυναίκας Διδύμου γι’αυτό και μπορεί να αλλάξει το χρώμα των μαλλιών της αρκετά συχνά. Κυμαίνεται συνήθως ανάμεσα σε ανοιχτά καστανά με διάφορες ανταύγειες σε πιο caramel αποχρώσεις και μπορεί να ταιριάξει αντίστοιχα όμορφα και σε πιο ανοιχτές ξανθές μπεζ αποχρώσεις.

 

Καρκίνος: Σπίτι και οικογένεια είναι τα χαρακτηριστικά που αντιπροσωπεύουν μία γυναίκα Καρκίνο. Μέσα της όμως παλεύει ανάμεσα στην τέλεια νοικοκυρά και το ξέγνοιαστο ονειροπόλο κοριτσάκι. Για να ξαναβρεί την ισορροπία της χρειάζεται μία αλλαγή και αυτή δεν είναι άλλη από μία βάση σε ένα ανοιχτό καστανό με σκούρες σοκολατί διαφάνειες .

Λέων: Εξωστρέφεια αλλά και λαχτάρα  για διασκέδαση, η γυναίκα Λέων επιθυμεί πάντα να είναι το κέντρο της προσοχής, το κέντρο του σύμπαντος γι΄αυτό και θεωρείται γεννημένη ηγέτης. Τα ξανθά μαλλιά σε ζεστές αποχρώσεις θα δώσουν λάμψη στην έντονη προσωπικότητά της.

Παρθένος: Η γυναίκα Παρθένος είναι συνεπής οργανωτική, και αποπνέει μια έντονη φρεσκάδα και φυσικότητα. Μια χαμηλού κόστους και συντήρησης αλλαγή, μπορεί να την κάνει να ισορροπήσει με την την ήρεμη φύση του ζωδίου της. Επιλέξτε γήινες αποχρώσεις του καστανού ή του σοκολά.

Στην επόμενη σελίδα τα υπόλοιπα έξι ζώδια…

Προηγούμενη σελίδα1 από 2Επόμενη σελίδα

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *