Μόνο για γυναίκες: ποιο χρώμα μαλλιών ταιριάζει στο ζώδιό σας

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ Από την/τον xtenismata.gr | 6 Ιουνίου 2019
Προηγούμενη σελίδα2 από 2Επόμενη σελίδα

mallia2

Ζυγός: Μία γυναίκα με καλούς τρόπους που βρίσκεται πολύ συχνά σε κοινωνικές εκδηλώσεις, η Ζυγός χαρακτηρίζεται από μια ήσυχη και διακριτική κομψότητα. Αποχρώσεις σε ξανθό σαντρέ, μελί ή ακόμα και στο χρώμα της σαμπάνιας αναδεικνύουν τη χάρη και τη φινέτσα της Ζυγού.

Σκορπιός: Μυστηριώδης, έντονη, και μυστικοπαθής η γυναίκα Σκορπιός απολαμβάνει την εξερεύνηση της σκοτεινής πλευράς της ζωής . Το μαύρο ή το σκούρο καστανό καθορίζει απόλυτα την μυστηριώδη γυναίκα Σκορπιό.

Τοξότης: Περιπετειώδης και αισιόδοξη, η γυναίκα Τοξότης απολαμβάνει τα ταξίδια και οποιαδήποτε εμπειρία για να τη διδαχτεί πρέπει να τη ζήσει πρώτα! Η φλόγα για τον ενθουσιασμό και την παρορμητικότητά της ακτινοβολεί ακόμα πιο έντονα με κάθε απόχρωση του κόκκινου στα μαλλιά της.

μαλλια 4

 

Αιγόκερως: Σοβαρή, φιλόδοξη, δυναμική γυναίκα που δεν παύει να έχει αδυναμία στον πλούτο και τα γούστα της θα λέγαμε ότι είναι πολύ ακριβά. Σε μία τέτοια γυναίκα δεν μπορείς να παίξεις με “φτηνές” αποχρώσεις. Ένα ζεστό σκούρο καφέ ταιριάζει στη αριστοκρατική εικόνα της γυναίκας Αιγόκερου.

Υδροχόος: Ένα μοναδικό, αντισυμβατικό ζώδιο που δεν περιορίζεται σε όρια και καταστάσεις. Του αρέσει να σοκάρει τον κόσμο με την εκκεντρικότητα του. Από μία γυναίκα Υδροχόο να τα περιμένεις όλα.. Από ροζ μέχρι μπλε ηλεκτρίκ αποχρώσεις! Το περίεργο είναι, ότι όλα της πηγαίνουν και μπορεί πολύ άνετα να τα υποστηρίξει.

Ιχθείς: Δημιουργική, ευφάνταστη και ονειροπόλα η γυναίκα Ιχθύς ζει μονίμως στη δική της διάσταση. Είναι προικισμένη καλλιτέχνης ή ηθοποιός ή μουσικός ή φωτογράφος.Τα αγγελικά μαλλιά που παραπέμπουν σε παραμύθια είναι αυτά που χαρακτηρίζουν μία γυναίκα Ιχθύ. Κατάξανθα σαντρέ, άσπρα, χρυσά, σε παστέλ αποχρώσεις αλλά γενικά ξανθό και πάλι ξανθό για την γυναίκα Ιχθύ!

 

Πηγή:xtenismata.gr

 

 

Προηγούμενη σελίδα2 από 2Επόμενη σελίδα

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *