Μύκονος: Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Γρυπάρειο Πολιτιστικό Κέντρο

Από την/τον Christina Politi | 30 Νοεμβρίου 2018

untitled-19

Ένα διήμερο γεμάτο με Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις για τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους θα πραγματοποιηθεί στις 1 και 2 Δεκέμβρη στο Γρυπάρειο Πολιτιστικό Κέντρο. Η Δημοτική Αρχή μπαίνοντας στο κλίμα των εορτών και επιθυμώντας οι μικροί να αισθανθούν τη μαγεία των Χριστουγέννων διοργανώνει μια σειρά προγραμματισμένων εκδηλώσεων.

Στα πλαίσια των Χριστουγέννων ο Δήμος Μυκόνου διοργανώνει ένα λαμπερό Χριστουγεννιάτικο Πάρτυ στις 1 και 2 Δεκέμβρη στο Γρυπάρειο Πολιστικό Κέντρο με στόχο τη ψυχαγωγία και τη διασκέδαση τόσο των μικρών όσο και των μεγάλων.

Το Χριστουγεννιάτικο Πάρτυ θα περιλαμβάνει για όλους όσους παρευρεθούν Παραμυθένια Σκηνικά, φωτογραφίες με Εντυπωσιακές Μασκότ, Θεατρικές Μουσικοχορευτικές Παραστάσεις, Ομαδικά Ψυχαγωγικά Παιχνίδια, Εργαστήρια με Πρωτότυπες Χειροτεχνίες, Ψυχαγωγικές Δράσεις, Λιχουδιές και βόλτες με το Χριστουγεννιάτικο Τρενάκι.

Οι βόλτες με το Χριστουγεννιάτικο τρενάκι θα πραγματοποιούνται για όλους από τις 11.00 το πρωί έως τις 19.00 το απόγευμα με αφετηρία μπροστά από το Γρυπάρειο.

Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 1 Δεκέμβρη από τις 17.00 το απόγευμα έως τις 21.00 και την Κυριακή 2 Δεκέμβρη από τις 10.30 το πρωί έως τις 14.30.

Ο Δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς δήλωσε σχετικά:

«Τα Χριστούγεννα ανήκουν στους μικρούς μας φίλους και ως Δημοτική Αρχή είμαστε εδώ για να τους προσφέρουμε μια μοναδική Χριστουγεννιάτικη εμπειρία! Ο Δήμος Μυκόνου συμβάλλει με γιορτινή διάθεση στη ψυχαγωγία των παιδιών αλλά και των μεγαλύτερων μέσα από μια σειρά Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που θα υλοποιηθούν στο Γρυπάρειο Ποτιστικό Κέντρο. Κύριος στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι να μη λείπει τίποτα στη νέα γενιά των Μυκονιατών πόσο μάλλον το γιορτινό πνεύμα των Χριστουγέννων.  Τέλος επιθυμώ να επισημάνω την καθοριστική συμβολή των εθελοντών συνεργατών στην υλοποίηση των εκδηλώσεων και να τους ευχαριστήσω για αυτό.»

Ακολουθεί το Αναλυτικό Πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων progrma xmas18 mykonos

 

 

 

Christina Politi

Christina Politi

Η Χριστίνα είναι δημοσιογράφος (υπήρξε και punKοσμικογράφος) έκανε περάσματα από την τηλεόραση, πολλές συνεντεύξεις, σχόλια, αμπελοφιλοσόφησε, έζησε ωραίες εποχές, ταξίδεψε πολύ, άκουσε πολλή μουσική, είδε θέατρο και κυρίως κινηματογράφο μανιωδώς, συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια, έστησε το Cosmopoliti (παρατσούκλι από το γραφείο), έβαλε νερό στο κρασί της, το φιλοσόφησε και παραμένει αισιόδοξη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σκυλιών ράτσας pug.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *