Νέα Αura Botanica από την Kerastase

Από την/τον Christina Politi | 3 Μαρτίου 2018

Kerastase-Aura-Botanica-1

Η Kérastase συνεχίζει να αγκαλιάζει την ομορφιά της φύσης. Σήμερα, εμπλουτίζει την παγκοσμίως επιτυχημένη σειρά Aura Botanica με νέα προϊόντα και απόλυτα προσωποποιημένες τελετουργίες, για να μπορεί κάθε γυναίκα να ανακαλύψει την αληθινή φύση των υπέροχων μαλλιών.

171114_new_packshots_aura_SOIN_200
Το 2017, το λανσάρισμα της Aura Botanica σηματοδότησε μια πρωτόγνωρη εμπειρία. Ήταν η πρώτη πολυτελής σειρά προϊόντων περιποίησης μαλλιών φυσικής προέλευσης που προσέφερε αποτελεσματικότητα και υπευθυνότητα σε συνδυασμό με μια απολαυστική εμπειρία αισθήσεων. Μια αυθεντική εμπειρία ευεξίας που υποστηρίζεται από περισσότερα από 50 χρόνια τεχνογνωσίας στην πρώτη γραμμή της επιστήμης για την περιποίηση των μαλλιών.

171114_new_packshots_aura_LAIT_150

Το πρώτο βήμα της περιποίησης ξεκινάει με τη διάγνωση των αναγκών των μαλλιών της γυναίκας. Στη διάρκεια της προσωπικής επαφής & συμβουλευτικής στο κομμωτήριο με τους παγκοσμίως διάσημους Kérastase κομμωτές ή μέσα από τη δημιουργία του εξατομικευμένου ηλεκτρονικού της προφίλ, η Kérastase κάνει συγκεκριμένες ερωτήσεις που βοηθούν κάθε γυναίκα να ανακαλύψει τη φυσική κατάσταση των μαλλιών της: Το 2018, η Kérastase διερευνά ακόμα περισσότερο τις πιο βαθιές και ανεξάντλητες δυνατότητες της φύσης. Κατανοώντας απόλυτα ότι δεν υπάρχει ένα
μοναδικό πρότυπο ομορφιάς των μαλλιών, εμπλουτίζει τη σειρά Aura Botanica, και επιλέγει τα πιο αποτελεσματικά συστατικά φυσικής προέλευσης και υπεύθυνης βιώσιμης παραγωγής, για να ικανοποιήσει τις πιο απαιτητικές επιθυμίες των γυναικών για υπέροχα φυσικά μαλλιά. Έτσι δημιουργείται το ολοκαίνουργιο Bain Micellaire Riche που έχει σχεδιαστεί για τα πιο ξηρά & ευαισθητοποιημένα μαλλιά.

171114_new_packshots_aura_BAIN_RICHE_250 Και επειδή το styling των μαλλιών είναι καθοριστικό, για να απελευθερώσετε την αύρα σας, η Kérastase προσθέτει τρία εξειδικευμένα προϊόντα styling που αναδεικνύουν και προστατεύουν τη φυσική ομορφιά των μαλλιών – από τις μεταξένιες άκρες μέχρι τις καλοσχηματισμένες μπούκλες και τους χαλαρούς κυματισμούς για ένα beach εφέ, και από το φυσικό στέγνωμα μέχρι το στέγνωμα με πιστολάκι. Σήμερα, η Aura Botanica είναι μια πλήρης προσωποποιημένη
σειρά οκτώ προϊόντων, τα οποία δρουν σε απόλυτη συνέργεια, για να προσφέρουν μαλλιά ανάλαφρα & λαμπερά
με φυσικό άγγιγμα.

Δείτε περισσότερα εδώ: KERASTASE Aura Botanica 2018 press release

171114_new_packshots_aura_CONCENTRE_50

 

Christina Politi

Christina Politi

Η Χριστίνα είναι δημοσιογράφος (υπήρξε και punKοσμικογράφος) έκανε περάσματα από την τηλεόραση, πολλές συνεντεύξεις, σχόλια, αμπελοφιλοσόφησε, έζησε ωραίες εποχές, ταξίδεψε πολύ, άκουσε πολλή μουσική, είδε θέατρο και κυρίως κινηματογράφο μανιωδώς, συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια, έστησε το Cosmopoliti (παρατσούκλι από το γραφείο), έβαλε νερό στο κρασί της, το φιλοσόφησε και παραμένει αισιόδοξη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σκυλιών ράτσας pug.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *