Νότης Κοτσάνας Sequel

Από την/τον Λουκιανός ο Cosmo-γράφος | 24 Νοεμβρίου 2013

«Πες τους να πάνε να…»

Notis Sfakianakis

Λίγες μέρες πριν οι δηλώσεις του για τη Χρυσή Αυγή προκάλεσαν σάλο τόσο ανάμεσα στους συναδέλφους του, όσο και στα social media που κυριολεκτικά πήραν φωτιά. Τώρα, ο Νότης Σφακιανάκης επανέρχεται απαντώντας σε όλους αυτούς που αντέδρασαν.

«Δεν είναι οι δηλώσεις μου αυτό στο οποίο θα έπρεπε να εστιάσει ο κόσμος, αλλά αυτά που συμβαίνουν! Τα συμβάντα είναι συνταραχτικά. Η διδακτορία που αυτή τη στιγμή ζούμε, που φυλακίζει ανθρώπους όπως και αν λέγονται, από όπου και αν προέρχονται, είναι υπαρκτή. Αύριο θα σου χτυπήσουν τη δική σου πόρτα, τη δική μου… κατάλαβες; Ο Νότης Σφακιανάκης είμαι, Έλληνας και μόνο. Αυτό είμαι. Πες τους να πάνε να γ@μ@θούν από όπου και αν προέρχονται. Εγώ δεν έχω ιδιοτέλεια, εσένα σκέφτομαι που αύριο, δεν θα έχεις δουλειά. Εγώ είμαι ταχτοποιημένος, εσένα σκέφτομαι που αύριο θα σε τυραννήσουν, θα σε κλείσουνε φυλακή, επειδή θα πεις τη γνώμη σου…».

Ο γνωστός τραγουδιστής ακόμη σχολίασε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και την απόφαση τηςΔέσποινας Βανδή να αποχωρήσει από τη συνεργασία τους πριν καν αυτή ξεκινήσει, εξαιτίας αυτών των δηλώσεων.

«Εγώ ήμουνα μετανάστης, εγώ δεν ήμουν παιδί μεταναστών! Ήμουν ο ίδιος μετανάστης με τη μητέρα μου.Είναι λάθος η επιλογή της, είναι άκαιρη και άκυρη… Σέβομαι την άποψη και τη θέση του κάθε ανθρώπου όπως επιθυμώ και απαιτώ  να σέβονται και τη δική μου», είπε και ξεκαθάρισε πως η πρεμιέρα στις 7 Δεκεμβρίου θα γίνει κανονικά.

πηγή Peoplegreece.com

Λουκιανός ο Cosmo-γράφος

Λουκιανός ο Cosmo-γράφος

Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος...

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *