Οι Απελπισμένοι!

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 1 Ιουνίου 2013
_φωτογραφία(20)(1)
Oι Απελπισμένοι είναι μία μουσική κωμωδία-επιθεώρηση που ξεκίνησε στην Κύπρο 31 Μαίου και μόλις ολοκληρώσει τις παραστάσεις εκεί, θα κάνει περιοδεία και στην Ελλάδα. Το έργο του Γιώργου Βάλαρη, είχε παιχτεί με επιτυχία πριν δύο χρόνια, αλλά τώρα είναι ακόμα πιο επίκαιρο.
_φωτογραφία(16)
Εννιά “απελπισμένοι” Νεοέλληνες αποφασίζουν να αλλάξουν την ζωή τους φεύγοντας για την Αμερική… Η μοίρα όμως τους επιφυλάσσει μια δυσάρεστη έκπληξη! Το αεροπλάνο πέφτει σε ένα τροπικό νησί του Ατλαντικού. Εκεί, κάπου στα βάθη της ζούγκλας, μακριά από τον πολιτισμό, οι ήρωες δοκιμάζονται, λένε τον πόνο τους, κλαίνε, γελάνε, σκέφτονται, αναθεωρούν, μετανιώνουν, αυτοψυχαναλύονται και τέλος, ελεύθεροι από τις κοινωνικές συμβάσεις και τα προβλήματα που τους στοιχειώνουν, ζουν τη δική τους “στιγμή” και λυτρώνονται.
_φωτογραφία(15)
  Ένας μεγάλος και εκλεκτός θίασος ερμηνεύουν τους Απελπισμένους.  Παύλος Χαϊκάλης, Χριστίνα Τσάφου, Μάνος Παπαγιάννης, Σοφία Βογιατζάκη, Νικολέττα Καρρά, Πρόδρομος Τοσουνίδης, Γιώργος Βάλαρης, Αιμίλιος Ράφτης  και ο Κώστας Βουτσάς.
_φωτογραφία(12)
Σκηνοθεσία:  Γιώργος Βάλαρης, μουσική- επιμέλεια:  Γιάννης Χριστοδουλόπουλος, ενορχήστρωση διασκευών-ηχητική επένδυση:
Νίκος Ραμός και  Δημήτρης Τσινιδέλος, στίχοι τραγουδιών:  Γιώργος Βάλαρης, Γιάννης Χριστοδουλόπουλος και Τζένη Διαγούπη. Σκηνικά-κοστούμια: Γιώργος Βάλαρης, χορογραφίες:  Έλενα Γεροδήμου και βοηθός σκηνοθέτη: Καλλιόπη Κοτζαηλία.
_φωτογραφία(6)
Δείτε backstage φωτογραφίες από πρόβες και διαβάστε περισσότερα στο Like, από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο.
_φωτογραφία(17)
_φωτογραφία(13)
_φωτογραφία(10)
_φωτογραφία(5)
_φωτογραφία(3)
_φωτογραφία (7)

 

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *