Οι πρώτες αλλαγές στο Εθνικό Θέατρο

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 14 Οκτωβρίου 2019

20191014_132651

Συνέντευξη τύπου πραγματοποιεί αυτή τη στιγμή ο νέος Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρης Λιγνάδης για το πρόγραμμα και τις αλλαγές της φετινής σεζόν.

Ευχάριστη αίσθηση προκάλεσε η ονομασία του Ισόγειου-Rex σε “Ελένη Παπαδάκη” ( έτσι ολοκληρώνεται η τριλογία ονομάτω των μεγάλων μας θεατρίνων Κοτοπούλη-Παξινού-Παπαδάκη) και η είδηση ότι το Κοτοπούλη-Ρεξ θα μείνει ανοιχτό όλο το καλοκαίρι.

Σύντομα θα σας ενημερώσουμε για όλο το πρόγραμμα του Εθνικού Θεάτρου που έχει μόττο: Πάρε την λέξι μου. Δώσε μου το χέρι σου.

 

 

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *