“Οι συμμαθητές” τερμάτισαν πρώτοι στη ζώνη μετάδοσής της σε όλα τα κοινά

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 22 Ιουνίου 2016

3

Μετά από την ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία της σειράς «Οι συμμαθητές» και φέτος, ο Αντ1 αποφάσισε να συνεχίσει την προβολή της για τρίτη συνεχή χρονιά, γεγονός που δικαιώνεται από τα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης της αγαπημένης σειράς.

Οι συμμαθητές βρέθηκαν στην κορυφή της τηλεθέασης καθώς το μερίδιο τηλεθέασης της σεζόν για το κοινό 15-44 άγγιξε το 24% και για το σύνολο του κοινού το 26%. Τα υψηλότερα ποσοστά σημειώθηκαν στις γυναίκες 15-24 με μερίδιο 32,4%.

Η επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 προηγήθηκε για τη σεζόν στη ζώνη μετάδοσής της σε όλα τα κοινά, με το 15-44 να ξεπερνά το δεύτερο κανάλι κατά 7,7 μονάδες και το σύνολο του κοινού κατά 9,3 μονάδες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το σενάριο της σειράς είναι βασισμένο σε ένα ιδιαίτερα πρωτότυπο format της φημισμένης εταιρίας παραγωγής «TELEFE» από την Αργεντινή, και προσαρμόστηκε με απόλυτη επιτυχία στα ελληνικά δεδομένα.

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *