Ο άντρας ως αντικείμενο πόθου

Από την/τον Νίκος Μουρατίδης | 4 Αυγούστου 2019

1530886_781019098679933_607671412_n

Μέχρι πριν λίγα χρόνια έγδυναν μόνο τις γυναίκες. Τα παλιά χρόνια ήταν αδιανόητο ένας άντρας να γδυθεί και να ποζάρει σαν ερωτικό αντικείμενο του πόθου. Α δ ι α ν ο η τ ο ! Πάντα η γυναίκα ήταν η κυρίαρχη εικόνα για τις σεξουαλικές φαντασιώσεις, εξ ου και το sex symbol – τίτλος που δόθηκε σε αρκετές – κυρίως του καλλιτεχνικού χώρου.

Οι γυναίκες χρησιμοποιήθηκαν για διαφημίσουν τα πάντα – δείχνοντας κάποια από τα κάλλη τους. Ο άντρας πάντα ήταν αυτός που απολάμβανε μια ημίγυμνη στάρλετ, ένα τσίτσιδο μοντέλο, ή μια γυμνή pin up girl. Τα πράγματα όμως άλλαξαν. Τώρα και οι άντρες γδύνονται και «πουλάνε» κάθε ίντσα του κορμιού τους προς τέρψη των γυναικών… (και όχι μόνο).

David-Gandy-8

Κάποτε ο άντρας ήταν ο σοβαρός, ο δύσκολος, ο σκληρός και ο απρόσιτος. Τώρα έχει γίνει κι΄ αυτός… pin up!

Ξεκινάμε από τα βασικά. Ο άντρας άλλαξε, γιατί άλλαξαν και οι γυναίκες. Οι γυναίκες εδώ και πάρα πολλά χρόνια δεν είναι κλεισμένες στον γυναικωνίτη, χωρίς να έχουν γνώμη και λόγο – με μόνη αποστολή να γεννούν παιδιά. Μια γυναίκα που ξέρει τι θέλει, το διεκδικεί και το κυνηγάει. Μια τέτοια γυναίκα έχει αυτοπεποίθηση και φοβερή αυτοεκτίμηση. Η γυναίκα σήμερα απαιτεί ίσα δικαιώματα με τον άντρα – ακόμα και στο οφθαλμόλουτρο.

·         Οι άντρες θέλουν τις γυναίκες ως σεξουαλικά αντικείμενα; Το ίδιο θέλουν και οι γυναίκες. Θέλουν boy toys!

·         Οι άντρες ορέγονται τα γυναικεία στήθη. Το ίδιο και οι γυναίκες τα αντρικά.

·         Οι άντρες θέλουν να θαυμάζουν τα οπίσθια μιας γυναίκας; Στους άντρες να δεις τι γίνεται. Όλες τους κοιτάνε στον κώλο.

·         Οι αντροπαρέες κουτσομπολεύουν τις γυναίκες; Και οι γυναίκες αντεπιτίθενται. Μόλις κάποια κάνει σεξ με ένα άντρα την επόμενη στιγμή όλες οι φίλες της ξέρουν κάθε ανατομική του λεπτομέρεια….

Η «ζουμερή» συνέχεια εδώ https://bit.ly/2FgESzw

1T_M

Νίκος Μουρατίδης

Νίκος Μουρατίδης

Ο Νίκος Μουρατίδης γεννήθηκε στην Νίκαια του Πειραιά. Σπούδασε κινηματογράφο στη σχολή Σταυράκου, αλλά ασχολήθηκε με τη μουσική, είτε εργαζόμενος σε εταιρίες δίσκων, είτε στο ραδιόφωνο είτε δημοσιογραφικά. Έχει γράψει διάφορα σενάρια για τηλεοπτικές εκπομπές, όπως το Μάνα είναι μόνο μία, το Αθήνα –Θεσσαλονίκη και το Παππούδες εν δράσει [βραβείο καλύτερου σεναρίου 2001] κ.α. Έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτικά μουσικά talent show και έχει εκδώσει 6 βιβλία. Τον τελευταίο χρόνο τον διαβάζουμε στο www.nikosonline.gr Για περισσότερα στο: www.nikosmouratidis.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *