Ο Λουμίδης κουπάτος κερνάει… καντάδες!

Από την/τον Christina Politi | 20 Μαΐου 2018

loumidis_kantades

Ο Μύρωνας Στρατής και ο Ησαΐας Ματιάμπα αναβιώνουν την πιο αυθεντική παράδοση και τραγουδούν μοναδικές καντάδες στα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Τις έχουμε απολαύσει στις πιο αγαπημένες ελληνικές ταινίες εποχής και τις έχουμε σιγο-τραγουδήσει κρυφά παρέα με τους πρωταγωνιστές τους. Ο λόγος γίνεται για τις αγαπημένες σε όλους «ιστορικές» καντάδες που μεγάλωσαν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο διαφορετικές γενιές Ελλήνων – όπως ακριβώς και ο αυθεντικός ελληνικός καφές, Λουμίδης Παπαγάλος!

Αντλώντας έμπνευση από την ελληνική παράδοση και τη δύναμη που έχουν οι αυθεντικές ανθρώπινες σχέσεις, ο αγαπημένος καφές της παρέας, Λουμίδης Κουπάτος, αναβιώνει το έθιμο της καντάδας, βάζοντάς της τη δική του υπογραφή, με τη βοήθεια των ειδικών του είδους, Μύρωνα Στρατή και Ησαΐα Ματιάμπα!

Print

Mέχρι 21 Μαΐου κάθε επισκέπτης του www.loumidis.gr/koupatos μπορεί να διεκδικήσει έπειτα από κλήρωση… μια από τις τρεις μοναδικές καντάδες που θα ερμηνεύσουν οι δύο αγαπημένοι Έλληνες τραγουδοποιοί. Το μόνο που χρειάζεται για να δηλώσει κανείς συμμετοχή είναι να συμπληρώσει την ειδική φόρμα που θα βρει στο site!

Από εκεί και πέρα, η συνέχεια… επί του μπαλκονιού!

Christina Politi

Christina Politi

Η Χριστίνα είναι δημοσιογράφος (υπήρξε και punKοσμικογράφος) έκανε περάσματα από την τηλεόραση, πολλές συνεντεύξεις, σχόλια, αμπελοφιλοσόφησε, έζησε ωραίες εποχές, ταξίδεψε πολύ, άκουσε πολλή μουσική, είδε θέατρο και κυρίως κινηματογράφο μανιωδώς, συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια, έστησε το Cosmopoliti (παρατσούκλι από το γραφείο), έβαλε νερό στο κρασί της, το φιλοσόφησε και παραμένει αισιόδοξη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σκυλιών ράτσας pug.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *