Ο Πασχάλης live στο Eightball της Θεσσαλονίκης

Από την/τον Yiannis KlainMain | 2 Οκτωβρίου 2017

DSC09061

Στα πλαίσια της περιοδείας του στην βόρεια Ελλάδα, ο Πασχάλης και το συγκρότημά του βρέθηκαν την περασμένη Κυριακή στην Θεσσαλονίκη όπου έδωσαν ένα live στο πιο cult μαγαζί της πόλης, στο Eightball που βρίσκεται στα Λαδάδικα.

DSC09029

Αρκετοί φίλοι και θαμώνες βρεθήκαμε εκεί για να απολαύσουμε ένα μουσικό ταξίδι που περιείχε επιτυχίες των 60’s, 70’s, 80’s, 90’s μέχρι του σήμερα διότι μπορεί ο Πασχάλης να είναι στην κυριολεξία ένας ζωντανός θρύλος του ελληνικού πενταγράμμου όμως παραμένει μουσικά ενεργός μέχρι και σήμερα.

DSC09008

Με την μαγική του φωνή και την αιώνια εφηβεία του (διότι δεν λέει ακόμα να γεράσει) μας θύμισε της επιτυχίες των Olympians και όχι μόνο. Όπως και να το κάνουμε ο Πασχάλης είναι πλέον ένα μεγάλο κομμάτι της ελληνικής μουσικής ιστορίας μας και οι επιτυχίες του θα παραμείνουν ακόμα για πολλές γενιές φρέσκες και επίκαιρες. Κι αυτό φαίνεται από την αγάπη του κόσμου που πηγαίνει στις συναυλίες του όπου ανάμεσά τους υπάρχει η νέα γενιά για να μαθαίνει και η παλιά για να θυμάται. Ο Πασχάλης ανήκει πλέον σε όλες τις γενιές κι αυτό είναι που τον κάνει ένα θρύλο!!! Οπότε μπορούμε να θεωρούμε τους εαυτούς μας τυχερούς που με τις συναυλίες του μας δίνει την ευκαιρία να απολαμβάνουμε αυτές τις μαγικές μουσικές στιγμές!

Thank you for the music, Πασχάλη

DSC09026 DSC09010

Απολαύστε τον στο παρακάτω βίντεο μαζί με τους μουσικούς που τον συνοδεύουν στις περιοδείες του:

DSC09064

DSC_0235

DSC_0232

 

Yiannis KlainMain

Yiannis KlainMain

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Γερμανία και τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στην Θεσσαλονίκη. Πρώην DJ αφού η αγάπη του για την μουσική είναι τόσο μεγάλη όσο και η συλλογή του από βινύλια. Κολλημένος με την δεκαετία των 80’s και δηλώνει αθεράπευτα άρρωστος με τους DURAN DURAN για τους οποίους έχει ιδρύσει το ελληνικό διαδικτυακό fan-club (www.duranduran.gr).

Από το 2001 μέχρι σήμερα είναι διαχειριστής του www.klainmain.gr το οποίο υπήρξε ένα από τα πρώτα χιουμοριστικά e-magazine στην χώρα μας. Όπως όλοι οι τοξότες είναι αισιόδοξος και βλέπει το ποτήρι πάντα μισογεμάτο. Έχει σπουδάσει οικονομικές επιστήμες και τον ελεύθερό του χρόνο ασχολείται με την μουσική, ροκ-συναυλίες, ταξίδια και τον κινηματογράφο. Αγαπημένο του βιβλίο: «Ο μικρός πρίγκιπας».

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *