Ο Τόλης Βοσκόπουλος δοξάστηκε στη Θεσσαλονίκη στο κατάμεστο Θέατρο Δάσους

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 15 Σεπτεμβρίου 2017

IMG_0860

Ο Τόλης Βοσκόπουλος δοξάστηκε στη Θεσσαλονίκη, στο κατάμεστο Θέατρο Δάσους και χειροκροτήθηκε από καρδιάς από τους πολυάριθμους θαυμαστές του. Δυο ώρες επάνω στη σκηνή, ο δικός τους Τόλης, ο πρίγκιπας όπως τον αποκαλούσαν , έδωσε τον καλύτερο του εαυτό, ερμηνεύοντας τις μεγαλύτερες επιτυχίες, τα τραγούδια της ζωής του και της ζωής τους.

IMG_0759

Χάρισε απλόχερα στο κοινό του λόγια ευγνωμοσύνης για την αγάπη που του δείχνουν  50 και πλέον χρόνια τώρα, θυμήθηκε όμορφες στιγμές αυτής της υπέροχης μουσικής του πορείας, αστειεύτηκε και με χιούμορ και κομψότητα «συνομίλησε» μαζί του.

IMG_0431

Άνθρωποι όλων των ηλικιών ήταν εκεί στο Θέατρο Δάσους για να τον απολαύσουν και να τραγουδήσουν μαζί του. Οι κερκίδες του θεάτρου δεν μπόρεσαν να τους κρατήσουν για πολύ. Όλοι ήθελαν να βρεθούν δίπλα του…. Κάτω από τη σκηνή όπου ο Τόλης Βοσκόπουλος, άρχοντας μάγευε με τη φωνή και την παρουσία του.

IMG_0536 IMG_0564 IMG_0740 IMG_0611

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *