Ο 80χρονος «πατέρας» των Zara κλαίει σαν μωρό από την έκπληξη των υπαλλήλων του

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ Από την/τον www.cretalive.gr | 11 Μαΐου 2016

ECO40. MADRID, 7/03/2012.-Fotografía de archivo, tomada en Cambré (A Coruña), el 18 de febrero de 2012, durante la boda de la hija del empresario español Amancio Ortega, que, hoy, miércoles, 7 de marzo de 2012, se supo que ha subido dos puestos hasta el quinto en la clasificación de hombres más ricos del mundo que hace la revista estadounidense Forbes.EFE/Cabalar .

Ο Αμάνθιο Ορτέγα Γκαόνα είναι ο ιδρυτής τoυ ομίλου ένδυσης Inditex. Σήμερα, η Inditex είναι η μεγαλύτερη στο είδος της σε όλο τον κόσμο και ο Ortega είναι ο δεύτερος πιο πλούσιος άνθρωπος του πλανήτη. Μάρκες όπως Zara, Massimo Dutti, Bershka και  Oysho, είναι μέρος της εταιρείας – κολοσσού. Γεννήθηκε στο  Busdongo της Ισπανίας και έκανε τα πρώτα του επιχειρηματικά  βήματα ανοίγοντας μία μικρή εταιρία με φθηνά ρούχα για γυναίκες.

Πρόσφατα ο επιχειρηματίας είχε τα 80στά του γενέθλια και οι υπάλληλοί του αποφάσισαν να το γιορτάσουν με μεγαλοπρέπεια.

amancio-ortega-650

Όταν ο Ortega έφτασε στην επιχείρηση, βγαίνοντας από το ασανσέρ τον υποδέχτηκε η κόρη του, Μάρτα, η οποία συμμετείχε στην προετοιμασία της έκπληξης. Εκατοντάδες υπάλληλοι άρχισαν να τον χειροκροτούν και ο πολυεκατομμυριούχος δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του

Το βίντεο έκανε το γύρο του κόσμου και απέδειξε ότι το να είσαι σοβαρός επαγγελματίας δεν σε κάνει αυτόματα αντιπαθή στα μάτια των υπαλλήλων σου, μιας και όλα τελικά είναι θέμα θέλησης και –σαφώς- συμπεριφοράς.

πηγή

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *