Πάρτι γενεθλίων για τα επτά χρόνια “By the glass”

Από την/τον Βασίλης Νάτσιος | 17 Νοεμβρίου 2019

ESVTERIKO BAR KONTINO 038 ACam

Το αγαπημένο By the glass κλείνει επτά χρόνια και το γιορτάζει με ένα μεγάλο πάρτι, το Σάββατο 23 Νοεμβρίου στις 14:00 το μεσημέρι με live μουσική, ειδικό μενού και τη μεγαλύτερη star wine list της Αθήνας!

IMG_0335

Φωτεινή Παντζιά, η ψυχή του Βy the glass μοιράζεται μαζί μας τα συναισθήματά της για τα εφτά χρόνια λειτουργίας του:

Το Σάββατο 23/11 στις 14:00 περιμένουμε να σας αγκαλιάσουμε, όπως μας αγκαλιάζετε καθημερινά επί 7 χρόνια εσείς, να θυμηθούμε τα παλιά και να ονειρευτούμε τα καινούργια, πάλι μαζί, με μια γιορτή, αφιερωμένη σε εσάς. Θέλουμε να φυσήξουμε μαζί σας τα 7 μας κεράκια, να μας συνοδέψουν τα φιλιά, οι αγκαλιές και οι ευχές σας. Εμείς έχουμε ετοιμάσει ένα ειδικό μενού για την ξεχωριστή αυτή γιορτινή μας μέρα, και ζωντανή, κεφάτη μουσική από την Ροζάνα Μάιλαν και τους Key Royale, κάτω από τα χιλιάδες αστέρια της ξακουστής μας στοάς, για εσάς, αστέρια μας! Το προσωπικό μου όνειρο, που χάρη σε εσάς μεγαλώνει κάθε μέρα λίγο-λίγο, έγινε 7 ετών και χωρίς εσάς δεν είναι γιορτή! Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, πάντα, και σας περιμένω το Σάββατο 23/11 στις 14:00, γιατί το By the glass είστε εσείς.

Θυμηθείτε τα πρώτα γενέθλια του By the glass σε αποκλειστική παρουσίαση από το Cosmopoliti

Γενέθλια By The Glass

Print upl56612dbb96235 JGGL1015 FAGHTO 2 KEFTEDAKIA IMG_2483 SAN AKROPOLH 003 ACam

Βασίλης Νάτσιος

Βασίλης Νάτσιος

"Ό,τι βλέπεις είναι αληθινό, ό,τι ακούς μπορεί να μην είναι"

...Γεννήθηκα στα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο και μεγάλωσα σε θεατρικές σκηνές και στα τηλεοπτικά πλατό. Από μικρός έκανα παρέα με όλες τις προσωπικότητες του πολιτισμού μας. Μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους, με στηρίζουν συνεχώς, κυρίως με το έργο τους. Ωραία ιστορία, έτσι; Κρίμα που δεν είναι αληθινή! Πάντα μου άρεσε αυτή η εκδοχή. Χρειάζεται ένας μύθος να συντηρεί την πραγματικότητα. Οι δικοί μου μύθοι είναι έγχρωμοι, σινεμασκόπ και εξώφυλλο. Και συνεχίζουν να ζουν στο cosmopoliti…

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *