Πέτρος Ιακωβίδης: Σαρώνει η νέα του επιτυχία «Γέλα Μου»

Από την/τον Christina Politi | 21 Μαΐου 2018

PETROS IAKOVIDIS

Παίζει παντού… παίζει δυνατά… και ναι, είναι αποδεδειγμένα επιτυχία! «Γέλα μου, χαμογέλα μου» τραγουδάει ασταμάτητα ο επιτυχημένος ερμηνευτής και δημιουργός της νεότερης γενιάς Πέτρος Ιακωβίδης και έχει κάθε λόγο να το κάνει αφού έχει καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις για ακόμη μια φορά προσφέροντας μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του φετινού καλοκαιριού.

Το τελευταίο του single «Γέλα μου» κατακλύζει καθημερινά όλα τα ραδιόφωνα της χώρας και έχει κατακτήσει μια από τις υψηλότερες θέσεις στο Official Airplay Chart!

Με περισσότερες από 5.000.000 προβολές στο YouTube αλλά και μια εντυπωσιακή πορεία σε όλες τις διαδικτυακές πλατφόρμες, το «Γέλα μου» ξεσηκώνει το κοινό με τον up tempo ρυθμό του και αποτελεί must επιλογή των dj’s σε όλα τα Clubs.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης μας προτρέπει λοιπόν «Να χαμογελάμε γιατί κάνει τους άλλους να ανησυχούν» και στέλνει ένα μεγάλο «Ευχαριστώ» μέσα από τις επίσημες σελίδες του στα social media για την τεράστια αποδοχή του «Γέλα Μου»!

Ακούστε το εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=Mez5nSQ4j8M

Κυκλοφορεί από την Minos EMI σε παραγωγή της Icon Music.

 

 

Christina Politi

Christina Politi

Η Χριστίνα είναι δημοσιογράφος (υπήρξε και punKοσμικογράφος) έκανε περάσματα από την τηλεόραση, πολλές συνεντεύξεις, σχόλια, αμπελοφιλοσόφησε, έζησε ωραίες εποχές, ταξίδεψε πολύ, άκουσε πολλή μουσική, είδε θέατρο και κυρίως κινηματογράφο μανιωδώς, συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια, έστησε το Cosmopoliti (παρατσούκλι από το γραφείο), έβαλε νερό στο κρασί της, το φιλοσόφησε και παραμένει αισιόδοξη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σκυλιών ράτσας pug.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *