Παρουσίαση νέου μοντέλου Porche Macan στη Θεσσαλονίκη

Από την/τον Vasilis Papavasiliou | 15 Απριλίου 2019

2

Ένα εξαιρετικό διήμερο event πραγματοποίησε η εταιρία Porsche Hellas – ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε. με αφορμή την πρώτη παρουσίαση του νέου μοντέλου Macan στις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του Porsche Center στη Θεσσαλονίκη.

Oι φίλοι της Porsche και όχι μόνο, είχαν την δυνατότητα να δουν από κοντά για 1η φορά το νέο μοντέλο Macan αλλά και να πραγματοποιήσουν ολιγόλεπτο test drive επιβεβαιώνοντας τις δυνατότητες που προσφέρει.

3

Η Macan αποτελεί αδιαμφισβήτητο success story για την Porsche, με πάνω από 350.000 πωλήσεις παγκοσμίως από το 2014. Η νέα γενιά της έρχεται να προσθέσει το δικό της κεφάλαιο στην επιτυχία, ανασχεδιασμένη, με επιπλέον στάνταρ εξοπλισμό, επιτυγχάνοντας εξαιρετικές οδηγικές επιδόσεις και κάνοντάς την ιδανική για την καθημερινή ζωή.

Εκτός από την οδηγική εμπειρία ο κόσμος που παρευρέθηκε είχε την δυνατότητα να ξεναγηθεί στις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις και να επωφεληθεί από τις προνομιακές τιμές που προσέφερε η PORSCHE Hellas σε προηγούμενα μοντέλα αυτοκινήτων.

Το διήμερο event άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους φίλους της PORSCHE οι οποίοι μεταξύ άλλων είχαν την δυνατότητα να συζητήσουν με τους ανθρώπους της εταιρίας λύνοντας οποιαδήποτε απορία τους αλλά και να ενημερωθούν για τα νέα μοντέλα που κυκλοφορούν.

4 Ο Διευθυντής του PORSCHE CENTER THESSALONIKI Νεράντζης Νεραντζάκης με τον Αντώνη Κουδρόγλου

Ο Διευθυντής του PORSCHE CENTER THESSALONIKI Νεράντζης Νεραντζάκης με τον Αντώνη Κουδρόγλου

5 Η Χριστίνα Τζελέπογλου με τη Μάιρα Πασσιά της PORSCHE

Η Χριστίνα Τζελέπογλου με τη Μάιρα Πασσιά της PORSCHE

6 Δημήτρης Βεργίνης, Αντώνης Τσαβδάρογλου

Δημήτρης Βεργίνης, Αντώνης Τσαβδάρογλου

7 Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, Βένος Κυρίδης

Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, Βένος Κυρίδης

8 Ο Παναγιώτης Λιάγγας δοκιμάζοντας το νέο μοντέλο Macan Porsche

Ο Παναγιώτης Λιάγγας δοκιμάζοντας το νέο μοντέλο Macan Porsche

9

 

Vasilis Papavasiliou

Vasilis Papavasiliou

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη, την οποία δεν αποχωρίζομαι ποτέ. Αγαπώ με πάθος το θέατρο (γι'αυτό θα μπορούσα να γίνω ηθοποιός ή σκηνοθέτης) καθώς επίσης και τον κινηματογράφο. Εκτιμώ την ευγένεια, την ειλικρίνεια και τους καλούς τρόπους συμπεριφοράς στους ανθρώπους και με ενοχλεί το ψέμα, η αχαριστία, η αγνωμοσύνη και το ''δήθεν'' στις κοινωνικές συναναστροφές. Κάποτε έκανα εύκολα φιλίες, αλλά μετά από πολλές απογοητεύσεις, τις επιλέγω με περισσότερη αυστηρότητα.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *