Πασχαλινά αβγά-κοσμήματα από τον Οίκο Zolotas

Από την/τον Christina Politi | 22 Απριλίου 2019

P-EGG2019Y2SR

 

 

Ο Οίκος ZOLOTAS για να γιορτάσει τις ημέρες του Πάσχα, σχεδιάζει την  capsule συλλογή πασχαλινών αβγών-κοσμημάτων. Tο αβγό συμβολίζει τη γονιμότητα, την αναγέννηση του κόσμου και την ανανέωση της φύσης, μεταδίδοντας το χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης και της μεγαλύτερης εορτής του Χριστιανισμού, το Πάσχα.

P-EGG2019Y2SI

Πολύτιμα παντατίφ σε ασήμι, ασήμι επιχρυσωμένο και χρυσό 18KT, διακοσμημένα με γεωμετρικά μοτίβα σε συνδυασμό με ζωηρά χρώματα από σμάλτο προσδίδουν μια νέα διάσταση στο παραδοσιακό αυτό σύμβολο, και συνοδεύονται με λαμπάδες για όλες τις ηλικίες.

P-EGG2019SPST

Γιορτάστε την Άνοιξη και το Πάσχα επιλέγοντας ανάμεσα στις ξεχωριστές δημιουργίες του Οίκου ZOLOTAS.

P-EGG2019SPSB

 

Πανεπιστημίου 10, Αθήνα & Σταδίου 9, Αθήνα

Τηλ: 210 36 01 272

P-EGG2019SEPSR

3 rue de Miromesnil / Fbg St-Honoré,
75008, Paris France
Tel : +33 (0) 17118 3268

Online Store: www.zolotas.gr

FACEBOOKINSTAGRAMPINTEREST

P-EGG2019SEPSG

Christina Politi

Christina Politi

Η Χριστίνα είναι δημοσιογράφος (υπήρξε και punKοσμικογράφος) έκανε περάσματα από την τηλεόραση, πολλές συνεντεύξεις, σχόλια, αμπελοφιλοσόφησε, έζησε ωραίες εποχές, ταξίδεψε πολύ, άκουσε πολλή μουσική, είδε θέατρο και κυρίως κινηματογράφο μανιωδώς, συνεργάστηκε σχεδόν με όλα τα περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια, έστησε το Cosmopoliti (παρατσούκλι από το γραφείο), έβαλε νερό στο κρασί της, το φιλοσόφησε και παραμένει αισιόδοξη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σκυλιών ράτσας pug.

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *