Ποιες Αλλαγές Θα Φέρει Η Πανσέληνος Στα 12 Ζώδια Απόψε;

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ Από την/τον anew | 10 Αυγούστου 2014
Προηγούμενη σελίδα1 από 2Επόμενη σελίδα

φεγγαρι 2

Πόσο -και αν- θα επηρεάσει η αποψινή πανσέληνος τα δώδεκα ζώδια; Πώς θα αλλάξουν οι καταστάσεις στο ζωδιακό κύκλο; Ποια ζώδια είναι τα τυχερά, εξαιτίας της πανσελήνου και ποια θα έχουν εμπόδια στα σχέδιά τους; Διαβάστε ένα ένα τα ζώδια και δείτε τις απαντήσεις σε όλα.

ΚΡΙΟΣ

Αποφύγετε νέα ξεκινήματα τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα, και ασχοληθείτε με παλαιότερες σχέσεις και συνεργασίες ή με ξεκινήματα που έχετε ήδη κάνει, ακόμα και πρόσφατα. Η Πανσέληνος αυτή στις 10 Αυγούστου στο ζώδιο του Υδροχόου όπου σας επηρεάζειτο διάστημα από τις 5 μέχρι και τις 15 Αυγούστου, θα φέρει μια μοναδική τύχη την οποία θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε στους τομείς που σας ενδιαφέρουν περισσότερο και θα πετύχετε μοναδικά πράγματα. Φίλοι θα είναι κοντά σας, ενώ θα διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας και θα είστε αρκετά κοινωνικοί. Αυτό θα σας βοηθήσει να κάνετε πολύ χρήσιμες δημόσιες σχέσεις που θα προωθήσουν σε μεγάλο βαθμό όλα σας τα σχέδια

ΤΑΥΡΟΣ

Σκεφτείτε νέα ξεκινήματα στον επαγγελματικό σας χώρο, δείτε πιο σοβαρά μια αισθηματική σας σχέση και σχεδιάστε το κοινό σας μέλλον με το έτερον ήμισυ. Μεγάλη βοήθεια θα σας φέρει όμως κυρίως σε θέματα επαγγελματικά αλλά και σε άλλους τομείς η Πανσέληνος αυτή.  Οργανωθείτε καλύτερα και σταθεροποιήστε οτιδήποτε αξίζει να παραμείνει στη ζωή σας. Αν είστε μόνοι αυτό το διάστημα είναι το καλύτερο για να δείτε ξανά πρόσωπα από το παρελθόν και να εξετάσετε αν έχετε κάποια ελπίδα επανασύνδεσης. Μην αφήσετε τον έντονο εκνευρισμό που νιώθετε τώρα να σας χαλάσει ότι πιο υπέροχο έχετε δημιουργήσει. Τολμήστε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οτιδήποτε έχει να κάνει με παλαιότερες γνωριμίες, σχέσεις, προτάσεις, εμπόριο, γράψιμο, διάβασμα, σπουδές, μετακινήσεις και ταξίδια μπορεί να σας φέρουν τεράστια οφέλη, τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Οι ευκαιρίες που θα σας δοθούν με την Πανσέληνο αυτή θα είναι μοναδικές. Έχετε όμως τόσα πολλά στο μυαλό σας τώρα καθώς πολλά είναι αυτά που σας έχουν κάνει λίγο απαισιόδοξους, και αυτό μπορεί και να σας κάνει να τις χάσετε. Μην το βάζετε κάτω με την πρώτη δυσκολία. Οι μέρες γύρω από την Πανσέληνο είναι οι καλύτερες για να γνωρίσετε ενδιαφέροντα πρόσωπα, να φλερτάρετε, να ακούσετε και να δεχτείτε νέες προτάσεις και να εξετάσετε σημαντικές συμφωνίες, αλλά μην περιμένετε και πολλές σταθερότητες. Προχωρήστε ακάθεκτοι σε νέα πράγματα.

φεγγαρι

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τώρα είναι ένα καλό διάστημα για να μαζευτείτε λίγο, να βάλετε ένα πρόγραμμα εξόδων και αγορών έτσι ώστε να περιοριστείτε όσο το δυνατόν περισσότερο. Πολλά έξοδα θα σας βγάλει αυτή η Πανσέληνος καθώς θα θελήσετε να κάνετε αγορές, ανακαινίσεις στο σπίτι σας ή δώρα στους άλλους. Βάλτε σωστές προτεραιότητες στα έξοδα που είναι απολύτως αναγκαία να γίνουν και μην αφήσετε τις επιθυμίες των άλλων να σας βγάλουν από το πρόγραμμά σας, ακόμα κι αν είναι αρκετά πιεστικοί. Κάντε μια έρευνα για δάνεια ή κάρτες που θα μπορούσαν να σας φανούν χρήσιμα για να κάνετε μια σημαντική αγορά. Ο ερωτισμός σας είναι αρκετά ανεβασμένος, αλλά αποφύγετε παράνομες, αδιέξοδες ή γενικότερα σχέσεις που σας ταλαιπωρούν και δεν έχουν και πολλά να σας δώσουν.

ΛΕΩΝ

Παλαιότερες σχέσεις και συνεργασίες, φιλικές, αισθηματικές, επαγγελματικές θα σας φέρει η Πανσέληνος αυτή και είναι στο χέρι σας να τις χειριστείτε σωστά. Εξετάστε αν σας συμφέρει ή όχι να γυρίσετε σε μια παλαιότερη σχέση η οποία επανέρχεται στη ζωή σας και επιθυμεί επανασύνδεση. Μπορεί και να αναθερμάνετε μια σταθερή σχέση που ήδη έχετε και να περνάτε καλύτερα μαζί της. Το πιθανότερο είναι να σας γίνουν προτάσεις και να σας προσεγγίσουν οι άλλοι, γεγονός που δεν έχετε συνηθίσει, αφού εσείς είστε συνήθως οι κυνηγοί. Κάποιες στιγμές μπορεί να νιώσετε πως οι άλλοι σας ανταγωνίζονται, αλλά δεν θα πρέπει να το αφήσετε να χαλάσει μια καλή σχέση που ήδη υπάρχει και περνάτε καλά μαζί της. Απολαύστε για μια φορά τουλάχιστον τις πρωτοβουλίες που παίρνουν οι άλλοι μαζί σας, και σταματήστε τους την κατάλληλη στιγμή, όταν θίγουν με οποιονδήποτε τρόπο τα συμφέροντα ή τα συναισθήματά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στον τομέα της εργασίας φροντίστε με την Πανσέληνο αυτή  να μη χάσετε ευκαιρίες που σας δίνονται τώρα και είναι μοναδικές, ακόμα κι αν χρειαστεί να αφήσετε κάτι πίσω, να στερηθείτε κάτι λιγότερο σημαντικό. Στον τομέα της υγείας θα πρέπει να αρχίσετε ένα νέο διατροφικό πρόγραμμα, ίσως και μία δίαιτα για να βελτιώσετε τη σωματική σας υγεία, βάζοντας παράλληλα και περισσότερη άσκηση ή ακόμα και περπάτημα στην καθημερινότητά σας, κόβοντας όλες τις κακές συνήθειες που έχετε αποκτήσει με τον καιρό. Έτσι, θα μπορέσετε να βελτιώσετε και την εσωτερική, αλλά και την εξωτερική σας εμφάνιση και να γίνεται και πιο ελκυστικοί στους άλλους. Αποφύγετε όλα τα νέα ξεκινήματα αλλά προσέξτε πολύ στον τομέα της υγείας και της εργασίας τα οποία σας απασχολούν το διάστημα αυτό περισσότερο από οτιδήποτε.

Προηγούμενη σελίδα1 από 2Επόμενη σελίδα

2 ΣΧΟΛΙΑ

 1. φωτεινη

  2014/08/10 στις 13:52

  που ειναι τα υπολοιπα ζωδια καλε??????

  • Dimitra L.

   2014/08/10 στις 18:21

   Ακριβώς κάτω από το πράσινο πλαίσιο έχει επιλογή “Επόμενη Σελίδα” σε πορτοκαλί πλαίσιο :)

ΣΧΟΛΙΑ

Your email address will not be published. Required fields are marked *